Kasiklarim şiş yardım lutfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgim tarafından oluşturulan Kasiklarim şiş yardım lutfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 801 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kasiklarim şiş yardım lutfen
Konbuyu başlatan Sevgim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgim

Sevgim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kasiklarim bi tarafı şiş ya ağrıyor gebelikte normal mi randevum ocağın 5 inde 22 haftaligim

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bebek oraya toplanmış olabilir yinede bı sağlık ocağına git canım kalp atışını dinlesinler doktora da danış durumu uygun görürse kadın doğuma gidersin

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kasiklarim bi tarafı şiş ya ağrıyor gebelikte normal mi randevum ocağın 5 inde 22 haftaligim
Ben 14 haftalığım bundan öncede bir kızım oldu şuan bir buçuk yaşında bir tarafa çok toplnıyordu bu bebeğimde öyle toplandığı için biraz ağrı yapıyo elimle hafif bastırarak ovunca başka yere gidiyo ğrıda bitiyo sen yinede git doktora

Sevgim

Kayıtlı Üye
rank
Ben 14 haftalığım bundan öncede bir kızım oldu şuan bir buçuk yaşında bir tarafa çok toplnıyordu bu bebeğimde öyle toplandığı için biraz ağrı yapıyo elimle hafif bastırarak ovunca başka yere gidiyo ğrıda bitiyo sen yinede git doktora
Çok teşekkür ederim gülüm randevum de gitmek gerekiyor sağolun arada oluyor işte bnde sağlık ocağı sordum sorun yok dedi içim rahat oldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doktora git kuzm bı bebeğin pozisyonuna baksn onun dışında sarı akıntın felan var mi?
Akintim oluyor var beyaz ama

Doktora git kuzm bı bebeğin pozisyonuna baksn onun dışında sarı akıntın felan var mi?

Bebek oraya toplanmış olabilir yinede bı sağlık ocağına git canım kalp atışını dinlesinler doktora da danış durumu uygun görürse kadın doğuma gidersin
Az önce sağlık ocağından geldim bebeğin kalp atışına baktı normal 146 dedi

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim gülüm randevum de gitmek gerekiyor sağolun arada oluyor işte bnde sağlık ocağı sordum sorun yok dedi içim rahat oldu

Beyaz akıntı normal daha ilerlesin su gibi beyaz akinti gelecek korkma ondan sarı yada pembe olmadıkça korkma bir duş al çikolata ye sol tarafına yat bakalm pozisyon degistircek mi bebis

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar