Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kaynana sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="iki kiz iki oğlan annesi" data-source="post: 68080" data-attributes="member: 2272"><p>Koca da bitiyo mevzu zaten bacim benim yatak odamda zamanında bekar abisi de kaldı ablasi çocuklarıyla da kaldı dayisinin kızı çocuklarıyla da kaldi kayinbabam a kadar yattı yatak odamda ben istediğim kadar bitaraflarimi yirtayim kocam olacak öküz ün bu şekilde yapmaması gerekirdi sanki kalacak başka oda mi yoktu da neymiş rahat etsinler mis kendilerine gidince sanki bizi kendi odalarında yatırdılar da akıl var mantık var hadi diyelim eşim o zamanlar cahil di de girin bizim odamızda yatin dedi o yatan gerizekalilarin aklı da mi yoktu ben istediğim kadar yok yatamazlar dediysemde beni dinleyen kim ki 10 senelik evliyim surda belki 1 2 yıldır kocam kimin ne mal olduğunu anladı da karistirmiyo kimseyi</p><p>[automerge]1630856459[/automerge]</p><p></p><p>Annem hep kocan koca olacak da yuvasına sahip olacak derdi o zamanında karistirmasaydi kimseyi evime yuvama böyle olmazdı şimdi herşeyin farkında ama olan bana oldu bak 27 yaşında kalp hastası biri oldum çıktım degdimi olan benim sagligima oldu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iki kiz iki oğlan annesi, post: 68080, member: 2272"] Koca da bitiyo mevzu zaten bacim benim yatak odamda zamanında bekar abisi de kaldı ablasi çocuklarıyla da kaldı dayisinin kızı çocuklarıyla da kaldi kayinbabam a kadar yattı yatak odamda ben istediğim kadar bitaraflarimi yirtayim kocam olacak öküz ün bu şekilde yapmaması gerekirdi sanki kalacak başka oda mi yoktu da neymiş rahat etsinler mis kendilerine gidince sanki bizi kendi odalarında yatırdılar da akıl var mantık var hadi diyelim eşim o zamanlar cahil di de girin bizim odamızda yatin dedi o yatan gerizekalilarin aklı da mi yoktu ben istediğim kadar yok yatamazlar dediysemde beni dinleyen kim ki 10 senelik evliyim surda belki 1 2 yıldır kocam kimin ne mal olduğunu anladı da karistirmiyo kimseyi [automerge]1630856459[/automerge] Annem hep kocan koca olacak da yuvasına sahip olacak derdi o zamanında karistirmasaydi kimseyi evime yuvama böyle olmazdı şimdi herşeyin farkında ama olan bana oldu bak 27 yaşında kalp hastası biri oldum çıktım degdimi olan benim sagligima oldu [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kaynana sorunu