Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Kaynanam sürekli çocuğumu dövüyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️" data-source="post: 465634" data-attributes="member: 2183"><p>Valla benimki sabahtan akşama kadar evin altını üstüne getiriyor laf dinlemiyor gün sinirden ağladım ama ne olursa olsun dövme nedir öyle saçma şey olur mu. Çocuklar büyüklerin tepkisini ölçmek için herşeyi yapıyorlar sınırları zorluyorlar tabiki her yaptığını alkislayamayız eğitim vermek gerekiyor fazla özgür de olmaması lazım ama ben kesinlikle nene dede terbiyesine karşıyım onların egittikleri oğulları referansları zaten torunlarına karışmasına asla izin vermem seviyorlardı sevsinler ama eğitim anne babaya aittir herkes kendi kültürüne zamanın şartlarına göre yönlendiriyor 60 yıl öncenin mantığıyla olacak iş değil o</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️, post: 465634, member: 2183"] Valla benimki sabahtan akşama kadar evin altını üstüne getiriyor laf dinlemiyor gün sinirden ağladım ama ne olursa olsun dövme nedir öyle saçma şey olur mu. Çocuklar büyüklerin tepkisini ölçmek için herşeyi yapıyorlar sınırları zorluyorlar tabiki her yaptığını alkislayamayız eğitim vermek gerekiyor fazla özgür de olmaması lazım ama ben kesinlikle nene dede terbiyesine karşıyım onların egittikleri oğulları referansları zaten torunlarına karışmasına asla izin vermem seviyorlardı sevsinler ama eğitim anne babaya aittir herkes kendi kültürüne zamanın şartlarına göre yönlendiriyor 60 yıl öncenin mantığıyla olacak iş değil o [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Kaynanam sürekli çocuğumu dövüyor