Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Kaynanam sürekli çocuğumu dövüyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mltmasln" data-source="post: 465821" data-attributes="member: 6760"><p>Öncelikle Allah yardımcın olsun. Ben de çok dayak yedim küçükken. Annemden, babamdan ve herkesten. Yani aklına gelebilecek tüm akrabalarımdan. Şimdi 29 yaşına geldim ve hala annemi babamı suçluyorum. Nasıl bana sahip çıkmasınız, madem korumayacaktınız neden dünyaya getirdiniz diye. Kendi çocuklarım içinde koruyabilir miyim, benim başıma gelenleri ona yaşatmadan büyütebileceğime karar verdikten sonra çocuk yaptım. O güzelim kız çocuğu bugün canı yandığında ağlayacak ama yarın size eziyet ederek büyüyecek, sonra bana bunların yapılmasına nasıl izin verdin diye seni suçlayacak. Babam ayrı eve çıkmıyorsa bizi alıp götürseydin diyecek. Biz ebeveynlerin maalesef mecburiyetlerini onlar anlamak zorunda değiller. Bizler onları korumakla mükellefiz. Gerekirse kaynananla dövüş, çocuğunu ezdirme. Su döktü diye çocuğa el mi kalkar? O anacı kocanda çok seviyorsa anasının koynunda uyusun. Biz çocuklarımızı sokaktan mı topladık? Acılar içinde doğurduk. Sana tavsiyem ne kendini ne de çocuklarını ezdir. Hiçbir anlamda şiddete müsaade etme. Gerekirse polis çağır şikayet et. Korksunlar senden. Çocuklarına fizikten ve psikolojik olarak sahip çık. Yarın yine sana zorluk çıkacak. Çocuğunu döven senide döver. Kızında yarın okulda pısırık ve herkesten korkan bir çocuk olacak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mltmasln, post: 465821, member: 6760"] Öncelikle Allah yardımcın olsun. Ben de çok dayak yedim küçükken. Annemden, babamdan ve herkesten. Yani aklına gelebilecek tüm akrabalarımdan. Şimdi 29 yaşına geldim ve hala annemi babamı suçluyorum. Nasıl bana sahip çıkmasınız, madem korumayacaktınız neden dünyaya getirdiniz diye. Kendi çocuklarım içinde koruyabilir miyim, benim başıma gelenleri ona yaşatmadan büyütebileceğime karar verdikten sonra çocuk yaptım. O güzelim kız çocuğu bugün canı yandığında ağlayacak ama yarın size eziyet ederek büyüyecek, sonra bana bunların yapılmasına nasıl izin verdin diye seni suçlayacak. Babam ayrı eve çıkmıyorsa bizi alıp götürseydin diyecek. Biz ebeveynlerin maalesef mecburiyetlerini onlar anlamak zorunda değiller. Bizler onları korumakla mükellefiz. Gerekirse kaynananla dövüş, çocuğunu ezdirme. Su döktü diye çocuğa el mi kalkar? O anacı kocanda çok seviyorsa anasının koynunda uyusun. Biz çocuklarımızı sokaktan mı topladık? Acılar içinde doğurduk. Sana tavsiyem ne kendini ne de çocuklarını ezdir. Hiçbir anlamda şiddete müsaade etme. Gerekirse polis çağır şikayet et. Korksunlar senden. Çocuklarına fizikten ve psikolojik olarak sahip çık. Yarın yine sana zorluk çıkacak. Çocuğunu döven senide döver. Kızında yarın okulda pısırık ve herkesten korkan bir çocuk olacak. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Kaynanam sürekli çocuğumu dövüyor