Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kaynanamla konustum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Buğlemin Annesi" data-source="post: 515138" data-attributes="member: 8245"><p>Ben bütün yazışmalari okudum sana baştan üzülmüştüm ama sen üzülecek bir insan değilsin.... Sana açık açık söyleyeyimmii senin derdin çocuk değil senin derdin koca sen anladın nedemek istediğimi az biraz çocuğunu düşünen bir insan olsan gider eşek gibi çalışır çocuğuna bakarsın sende çalışmaya şeyde yok.. neymiş çocuğunu babasız buyutemezmis binlerce annne karnında öksüz yetim kalan bebe var bebesi küçükken ölen babalar var. Ya o çok sevdiğin sümsük kocan ölseydi ne olucakti ozamanda çocuğum babasız kalmasin diye gidip başkasıyla evlenicektin kızım madem bukadar çocuğunu düşünen bir annesin yanık gibi hemen çocuk yapmasaydin az bira tanıyın karşınızdakini evlilik çocuk oyuncağı değil bir daha senin hiçbir postuna cevap vermiycem sende insanları sinir eden bir taraf var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buğlemin Annesi, post: 515138, member: 8245"] Ben bütün yazışmalari okudum sana baştan üzülmüştüm ama sen üzülecek bir insan değilsin.... Sana açık açık söyleyeyimmii senin derdin çocuk değil senin derdin koca sen anladın nedemek istediğimi az biraz çocuğunu düşünen bir insan olsan gider eşek gibi çalışır çocuğuna bakarsın sende çalışmaya şeyde yok.. neymiş çocuğunu babasız buyutemezmis binlerce annne karnında öksüz yetim kalan bebe var bebesi küçükken ölen babalar var. Ya o çok sevdiğin sümsük kocan ölseydi ne olucakti ozamanda çocuğum babasız kalmasin diye gidip başkasıyla evlenicektin kızım madem bukadar çocuğunu düşünen bir annesin yanık gibi hemen çocuk yapmasaydin az bira tanıyın karşınızdakini evlilik çocuk oyuncağı değil bir daha senin hiçbir postuna cevap vermiycem sende insanları sinir eden bir taraf var. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kaynanamla konustum