.kendim ile ilgili sorunu.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zyp_baskal01 tarafından oluşturulan .kendim ile ilgili sorunu. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,139 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı .kendim ile ilgili sorunu.
Konbuyu başlatan Zyp_baskal01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Zyp_baskal01

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba.ben daha yeni evliyim 3.ayımıza girdik.evlendigim günden itibaren idrar yolu enfeksiyonu var.doktor yöntemi ve ilaç kullanarak geçmedi doğal yöntemler ve sizinde denediğiniz bir tarif varmı😊

Sibelhasan09

Kayıtlı Üye
rank
Zeytinyagı sür genital bolgene temiz beyaz be koy gece sabaha dursun bide limonlu su ama cok içme tansiyonu düşürrürr

EsKa

Kayıtlı Üye
rank
bir keresinde denize girdikten sonra enfeksiyon kapmıştım. bir tanıdığım maydanozu kaynatıp içmemi söylemişti. ben faydasını görmüştüm,belki sizde de işe yarar. bir de bu aralar kullanıyorsanız eğer günlük ped kullanmayın, nemli kalmasın bölge. wcden sonra temizliğinize dikkat edin, geçmiş olsun

Zyp_baskal01

Kayıtlı Üye
rank
bir keresinde denize girdikten sonra enfeksiyon kapmıştım. bir tanıdığım maydanozu kaynatıp içmemi söylemişti. ben faydasını görmüştüm,belki sizde de işe yarar. bir de bu aralar kullanıyorsanız eğer günlük ped kullanmayın, nemli kalmasın bölge. wcden sonra temizliğinize dikkat edin, geçmiş olsun
Akıntım zaten son derece fazla fazla geliyor ve idrar rengi koyu sarı turuncu gibi aşırı şekilde enfeksiyon var ilaç ta kullandım ama bir türlü düzelmiyor 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Akıntım zaten son derece fazla fazla geliyor ve idrar rengi koyu sarı turuncu gibi aşırı şekilde enfeksiyon var ilaç ta kullandım ama bir türlü düzelmiyor 😔
Teşekkür ederim.

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba.ben daha yeni evliyim 3.ayımıza girdik.evlendigim günden itibaren idrar yolu enfeksiyonu var.doktor yöntemi ve ilaç kullanarak geçmedi doğal yöntemler ve sizinde denediğiniz bir tarif varmı😊
Canim esinle beraber doktora gidin esinede ilac vermesi gerek doktorun ayni seyi yasadim karinkoca olarak tedavi olmaniz gerekir o yuzden gecmiyordur . Sana ve kocana 1 er kutu ilac vericek icinde iki tane hap var 1 hafta arayla iciceksiniz tekrar doktora gorunun. Herhangi birsey kullanma dogal olarak vajinanda ph degerlerini bozarsin

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bende yok ama çevremden duyduğum kekik, maydanoz yada soğan ı ayri ayrı kaynatıp suyunu içip faydasını görenler oldu herkeste aynı etki olur mu bilmiyorum bu yazdıklarımı farklı kişiler uygulamış mesela biri maydanozu kaynatıp içtim dedi başkası diğerini

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar