Kızlar bugun doktora gittim bebeği keseyi gördüm ama 4 haftalık dedi haftaya cuma gel dedi
B Burcuu Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 308 19 Temmuz 2022 #1 Kızlar bugun doktora gittim bebeği keseyi gördüm ama 4 haftalık dedi haftaya cuma gel dedi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 19 Temmuz 2022 #2 Burcuu' Alıntı: Kızlar bugun doktora gittim bebeği keseyi gördüm ama 4 haftalık dedi haftaya cuma gel dedi Genişletmek için tıkla ... Daha küçük balım kese 4. Yada 5ö haftada anca oluşuyor korkma
Burcuu' Alıntı: Kızlar bugun doktora gittim bebeği keseyi gördüm ama 4 haftalık dedi haftaya cuma gel dedi Genişletmek için tıkla ... Daha küçük balım kese 4. Yada 5ö haftada anca oluşuyor korkma
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 19 Temmuz 2022 #3 Burcuu' Alıntı: Kızlar bugun doktora gittim bebeği keseyi gördüm ama 4 haftalık dedi haftaya cuma gel dedi Genişletmek için tıkla ... Daha kalp atışını duyman için cok erkən canım İnşaAllah irelleyen hafdalarda kalp atışında duyacaksın
Burcuu' Alıntı: Kızlar bugun doktora gittim bebeği keseyi gördüm ama 4 haftalık dedi haftaya cuma gel dedi Genişletmek için tıkla ... Daha kalp atışını duyman için cok erkən canım İnşaAllah irelleyen hafdalarda kalp atışında duyacaksın
Bebişimin annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 435 19 Temmuz 2022 #4 Burcuu' Alıntı: Kızlar bugun doktora gittim bebeği keseyi gördüm ama 4 haftalık dedi haftaya cuma gel dedi Genişletmek için tıkla ... Ben benimkinin kalp atışını 7 haftada duydum
Burcuu' Alıntı: Kızlar bugun doktora gittim bebeği keseyi gördüm ama 4 haftalık dedi haftaya cuma gel dedi Genişletmek için tıkla ... Ben benimkinin kalp atışını 7 haftada duydum
B Burcuu Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 308 19 Temmuz 2022 #5 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Daha küçük balım kese 4. Yada 5ö haftada anca oluşuyor korkma Genişletmek için tıkla ... Sağol canım oğlumda 7 haftalıkken öğrendiğim için kalp atışını filan duymuştum böyle olamamıştı kafama takıldı az Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Temmuz 2022 Çiçek20' Alıntı: Daha kalp atışını duyman için cok erkən canım İnşaAllah irelleyen hafdalarda kalp atışında duyacaksın Genişletmek için tıkla ... Amin canım inşallah sağol
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Daha küçük balım kese 4. Yada 5ö haftada anca oluşuyor korkma Genişletmek için tıkla ... Sağol canım oğlumda 7 haftalıkken öğrendiğim için kalp atışını filan duymuştum böyle olamamıştı kafama takıldı az Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Temmuz 2022 Çiçek20' Alıntı: Daha kalp atışını duyman için cok erkən canım İnşaAllah irelleyen hafdalarda kalp atışında duyacaksın Genişletmek için tıkla ... Amin canım inşallah sağol
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 19 Temmuz 2022 #6 Burcuu' Alıntı: Sağol canım oğlumda 7 haftalıkken öğrendiğim için kalp atışını filan duymuştum böyle olamamıştı kafama takıldı az Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Temmuz 2022 Amin canım inşallah sağol Genişletmek için tıkla ... Korkma balım yine aynı şekilde 7 haftalık olunca git istersen hem bebeği gör hem kalp atışını ama stres yapma
Burcuu' Alıntı: Sağol canım oğlumda 7 haftalıkken öğrendiğim için kalp atışını filan duymuştum böyle olamamıştı kafama takıldı az Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Temmuz 2022 Amin canım inşallah sağol Genişletmek için tıkla ... Korkma balım yine aynı şekilde 7 haftalık olunca git istersen hem bebeği gör hem kalp atışını ama stres yapma
B Burcuu Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 308 19 Temmuz 2022 #7 Bebişimin annesiyim' Alıntı: Ben benimkinin kalp atışını 7 haftada duydum Genişletmek için tıkla ... Bende oğlumda öyle duymuştum canım ama onda 7 haftalıkken gitmiştim direk Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Temmuz 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Korkma balım yine aynı şekilde 7 haftalık olunca git istersen hem bebeği gör hem kalp atışını ama stres yapma Genişletmek için tıkla ... Tamam balım çok sağol yarın sağlık ocağında tahlilleri yatırcam bakalım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Temmuz 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Korkma balım yine aynı şekilde 7 haftalık olunca git istersen hem bebeği gör hem kalp atışını ama stres yapma Genişletmek için tıkla ... Tamam balım çok sağol yarın sağlık ocağında tahlilleri yatırcam bakalım
Bebişimin annesiyim' Alıntı: Ben benimkinin kalp atışını 7 haftada duydum Genişletmek için tıkla ... Bende oğlumda öyle duymuştum canım ama onda 7 haftalıkken gitmiştim direk Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Temmuz 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Korkma balım yine aynı şekilde 7 haftalık olunca git istersen hem bebeği gör hem kalp atışını ama stres yapma Genişletmek için tıkla ... Tamam balım çok sağol yarın sağlık ocağında tahlilleri yatırcam bakalım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Temmuz 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Korkma balım yine aynı şekilde 7 haftalık olunca git istersen hem bebeği gör hem kalp atışını ama stres yapma Genişletmek için tıkla ... Tamam balım çok sağol yarın sağlık ocağında tahlilleri yatırcam bakalım
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 19 Temmuz 2022 #8 Burcuu' Alıntı: Sağol canım oğlumda 7 haftalıkken öğrendiğim için kalp atışını filan duymuştum böyle olamamıştı kafama takıldı az Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Temmuz 2022 Amin canım inşallah sağol Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım
Burcuu' Alıntı: Sağol canım oğlumda 7 haftalıkken öğrendiğim için kalp atışını filan duymuştum böyle olamamıştı kafama takıldı az Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Temmuz 2022 Amin canım inşallah sağol Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 19 Temmuz 2022 #9 Burcuu' Alıntı: Kızlar bugun doktora gittim bebeği keseyi gördüm ama 4 haftalık dedi haftaya cuma gel dedi Genişletmek için tıkla ... Cok erken canim insallah öndeki hafdalarda duyarsin
Burcuu' Alıntı: Kızlar bugun doktora gittim bebeği keseyi gördüm ama 4 haftalık dedi haftaya cuma gel dedi Genişletmek için tıkla ... Cok erken canim insallah öndeki hafdalarda duyarsin
B Burcuu Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 308 19 Temmuz 2022 #10 Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Cok erken canim insallah öndeki hafdalarda duyarsin Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim inşallah
Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Cok erken canim insallah öndeki hafdalarda duyarsin Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim inşallah