Kese var bebek yok

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinemateş tarafından oluşturulan Kese var bebek yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,198 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kese var bebek yok
Konbuyu başlatan Sinemateş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep41

Sinemateş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 6+6 haftalığız kese var ama bebek görünmedi neden olur yaşayan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Benimde öyle oldu 6 haftada 15 gün sonra gittim kese ve bebek ve kalp atışını duydum sende bekle görürsün inşallah🤗

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Ben 8. Haftada gördüm bebeği 6. Haftada sadece kese vardı geç döllenmeden kaynaklıymış

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Herhangi bir sorun yoktur değil mi zaten kese de geç oluştu. Birde 2-3 gündür çok fazla bulantım var.
Bulantı normal canım bı sorun sıkıntı yoktur merak etme dediğim gibi geç döllenmeden kaynaklı olabiliyor moralini bozma sen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum benimde şuan öyle dr dedi peki bebek geriden mi geliyor yani adet dönemine göre sen nasıl hesaplıyorsun
Kuzum adet dönemine göre bebek 9 buçuk haftalık ama ultrasona göre 8 hafta ben yumurtlama günümü takip ediyordum adetimden 10 gün sonra yumurtlamam oldu o yüzden içim rahat

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Bulantı normal canım bı sorun sıkıntı yoktur merak etme dediğim gibi geç döllenmeden kaynaklı olabiliyor moralini bozma sen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum adet dönemine göre bebek 9 buçuk haftalık ama ultrasona göre 8 hafta ben yumurtlama günümü takip ediyordum adetimden 10 gün sonra yumurtlamam oldu o yüzden içim rahat
Anladım canım benimde aynısı oldu o zmn öyle hesapliyim benimde yarın 8 bitiyor sende mi sekizdesin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar