Kidemli Anne biseyi merak ediyor

• Konbuyu başlatan Kıdemli Anne
  • Toplam 23 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kıdemli Anne tarafından oluşturulan Kidemli Anne biseyi merak ediyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,394 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kidemli Anne biseyi merak ediyor
Konbuyu başlatan Kıdemli Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tomris geliyo
K

Kıdemli Anne

Guest
Arkadaslar Allah izin verirse 18 gunum kaldi🤲 kızım olacak kismetse, küpe takmak icin kulagi ne zaman deliniyor bilgisi olan var mi ben 1 yasinda saniyordum gorumcem ben kizimin kulagini iki aylikken deldirdim falan dedi ayni sunnet gibi erken yaptirirsan agrisini bilmez dedi.Ne acelen var derseniz hemen cevap verim annem bebeklik kupelerimi saklamis kizim olursa takarim diye onlari bana verdi😇😇

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar Allah izin verirse 18 gunum kaldi🤲 kızım olacak kismetse, küpe takmak icin kulagi ne zaman deliniyor bilgisi olan var mi ben 1 yasinda saniyordum gorumcem ben kizimin kulagini iki aylikken deldirdim falan dedi ayni sunnet gibi erken yaptirirsan agrisini bilmez dedi.Ne acelen var derseniz hemen cevap verim annem bebeklik kupelerimi saklamis kizim olursa takarim diye onlari bana verdi😇😇
Cnm ama çok erken degilmmi bnm canım acır ağladığını görmek bn kızımın kulağını 2 yasinda deldirdm bı hafta düzenli merhem sürdüm banyodaa ypmak iyi dgil ilk hafta yaptırmadım bnde

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İki yeğeniminde 4.5 aylıkken falam delindi canım büyüyünce zaptetmek biraz daha zor oluyor 😅😅

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Peygamber efendimiz kız cocuklarının kulak delinmesini 7 günü yaptırın erkeklerinde sünnetini 7 günü yaptırın buyuruyor. Tabi tercih annelere babalara kalmıs. Bana göre de erken olması cok ii cabuk iyileşir özellikle sünneti şimdilerde hastane cıkısı yapıyorlar cok da iyi oluyor. Keske bnm oğlumda da biri bana deseydi hastane cıkısı yaptır die

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
İki yeğeniminde 4.5 aylıkken falam delindi canım büyüyünce zaptetmek biraz daha zor oluyor 😅😅
Bnde bu yoruma katılıyorum canım bn kızımı sekiz aylıkken deldirdim bana kalsa daha erken deldirecektim ama eczazi bir yaşından önce delemm dedi bir baktım ki cevremdekiler bir yaşına gelmeden deldirmis başka eczaneye gittim ve orda deldirdim sekiz aylık ti inan çokta kolay oldu hem büyük aslında ama tamda neyin ne olduğunu bilmediği bir dönem aklı başındayken hep elinde oraya gidiyor cunku

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bnde bu yoruma katılıyorum canım bn kızımı sekiz aylıkken deldirdim bana kalsa daha erken deldirecektim ama eczazi bir yaşından önce delemm dedi bir baktım ki cevremdekiler bir yaşına gelmeden deldirmis başka eczaneye gittim ve orda deldirdim sekiz aylık ti inan çokta kolay oldu hem büyük aslında ama tamda neyin ne olduğunu bilmediği bir dönem aklı başındayken hep elinde oraya gidiyor cunku
Evet canım yani bizim orada da hep bebekken yaparlar annem bile kız kardeşimle beni çok küçükken götürmüş kuzenlerim aynı şekilde bebekken yapmışlar Allah korusun çünkü riskli birde hareket falan eder tutamazlarsa benim kızım hayırlısı ile doğsun 4 aylıkken bende deldireceğim inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende galiba 6.ayinda falan deldiririm
Ne kadar erken o kadar iyi canım

Bende galiba 6.ayinda falan deldiririm
Cnm ama çok erken degilmmi bnm canım acır ağladığını görmek bn kızımın kulağını 2 yasinda deldirdm bı hafta düzenli merhem sürdüm banyodaa ypmak iyi dgil ilk hafta yaptırmadım bnde
Hiç öyle bir ağrısı acısı olmuyor inan ki canım iki yeğenimde bizzat şahit oldum ufacık bir mızmızlandılar o kadar sonrası sinek ısırmış sanki hiç birşey olmamış gibi gezmeye devam ettik 🥰

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım yani bizim orada da hep bebekken yaparlar annem bile kız kardeşimle beni çok küçükken götürmüş kuzenlerim aynı şekilde bebekken yapmışlar Allah korusun çünkü riskli birde hareket falan eder tutamazlarsa benim kızım hayırlısı ile doğsun 4 aylıkken bende deldireceğim inşallah

Aynen canım çünkü sıkıca ellerinden ve kafasından tutun diyorlar kipirdatmasin diye büyük çocuğu zapdedemeyiz

Tüm sayfalar yüklendi.