Sosyal bilgiler, telefon numaraları vs gibi şeyler paylaşmak yasaktır.
Tiktoku olan varmi takipleşelim hem birbirimizi daha yakından tanırız 

❤

Ben kullanmıyorum kuzumTiktoku olan varmi takipleşelim hem birbirimizi daha yakından tanırız❤
Tiktok kullanmaya karşıyım sosyal medya olarak sadece WhatsApp kullanıyorum canım bir de twetter onu da gündemi takip etmek içinTiktoku olan varmi takipleşelim hem birbirimizi daha yakından tanırız❤
Bende öyleyim kuzum kullanmıyorum hiçTiktok kullanmaya karşıyım sosyal medya olarak sadece WhatsApp kullanıyorum canım bir de twetter onu da gündemi takip etmek için
Valla cnm benimde bi tiktok bide vatsap var başkada yokTiktok kullanmaya karşıyım sosyal medya olarak sadece WhatsApp kullanıyorum canım bir de twetter onu da gündemi takip etmek için
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah canımValla cnm benimde bi tiktok bide vatsap var başkada yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar yarın eşim hastaneye gidiyo Allah rızası için dua edermisiniz sonuçları temiz çıksın rabbim sağlık sıhhat versin diye![]()
Eşimde kullanmıyor çok rahatız.o yazdı bu çizdi seni takip etmiş beğenmiş derdimiz yok çok şükür huzurumuz yerindeBende öyleyim kuzum kullanmıyorum hiç
İnşallah canım benimHayırlı sonuçlar olsun inşallah canım
Eşimde kullanmıyor çok rahatız.o yazdı bu çizdi seni takip etmiş beğenmiş derdimiz yok çok şükür huzurumuz yerinde![]()
Ben sadece watsapp kullanıyorum oda Türkiye'de ki ailemi görmek icinTiktok kullanmaya karşıyım sosyal medya olarak sadece WhatsApp kullanıyorum canım bir de twetter onu da gündemi takip etmek için
Maşallah kuzum en güzeli sonra hep sorun oluyor Allah'ım her zaman ömür boyu mutlu etsin siziHayırlı sonuçlar olsun inşallah canım
Eşimde kullanmıyor çok rahatız.o yazdı bu çizdi seni takip etmiş beğenmiş derdimiz yok çok şükür huzurumuz yerinde![]()