Sorum var Kimyasal

• Konbuyu başlatan Kimyasall
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kimyasall tarafından oluşturulan Kimyasal başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 469 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kimyasal
Konbuyu başlatan Kimyasall
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilan
K

Kimyasall

Guest
Merhaba, kimyasal gebelik geçiren var mı? Takriben ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba ve kimyasal gebelikten sonra beslenme düzeni vs herhangi bir şey yaptınız mı? Ben 1 ay kadar önce geçirdim bebek istiyoruz reglime 4 5 gün var test yaptım bugün dayanamayıp ama negatif çıktı. Yapmam gereken herhangi bir şey var mı?

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba, kimyasal gebelik geçiren var mı? Takriben ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba ve kimyasal gebelikten sonra beslenme düzeni vs herhangi bir şey yaptınız mı? Ben 1 ay kadar önce geçirdim bebek istiyoruz reglime 4 5 gün var test yaptım bugün dayanamayıp ama negatif çıktı. Yapmam gereken herhangi bir şey var mı?
Ben yaşadım cnm gebelik değil zaten sadece kandaki gebelk hormonu yükselyor rahimde hcbse yok hcbse yapmadim 2 ay sonra tekrar hamile kaldim kimyasaldan sonra hemen hamile kalablrsn

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Herkeste Bir olmuyor kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kişiden kişiye göre değişiklik gösterir kuzum geçmiş olsun

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Dilan

Kayıtlı Üye
rank
Bende yaşadım canım hemen sonraki ay oğluma hamile kaldım bolca dinleme iki günde Bi ilişkiye gir inşallah cnm Allah sanada nasip etsin

Tüm sayfalar yüklendi.