Kiraz çekirdeği kemeri kullanan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Kiraz çekirdeği kemeri kullanan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,387 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kiraz çekirdeği kemeri kullanan var mı
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel'in annesi ❤️

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
23 günlük bebeğim gazı çok var ve kolik denilen atakları var akşam 6 dedimi hiç durmaz gece gündüz sürekli ağlıyor hiç uyumuyor sancısını almak için hrsey yapıyorum kiraz çekirdeği kemeri ve patiği varmış ?? Bu kolik Gaz sancısı çeken cocuklsr için kullanan var mı hiç

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
23 günlük bebeğim gazı çok var ve kolik denilen atakları var akşam 6 dedimi hiç durmaz gece gündüz sürekli ağlıyor hiç uyumuyor sancısını almak için hrsey yapıyorum kiraz çekirdeği kemeri ve patiği varmış ?? Bu kolik Gaz sancısı çeken cocuklsr için kullanan var mı hiç
İlk defa duydum canım kullanan varsa bende burada bekliyorum bilgi almak için

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
İlk defa duydum canım kullanan varsa bende burada bekliyorum bilgi almak için
Bende bugün canlı yayında doktordan duydum internette baktım iyi diyen de var hemen soğuyor diyen de var belki dedim burda kullanan annele vardır diye bir umut işte arastiryom

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende bugün canlı yayında doktordan duydum internette baktım iyi diyen de var hemen soğuyor diyen de var belki dedim burda kullanan annele vardır diye bir umut işte arastiryom
Geçmiş olsun canım ben bı uygulama indirdim telefona böyle bebekler içinde bilgi veriyor istersen indir bı bak canim ben hala hamileyim bebek doğunca devam edicem çünkü bebek doğum tarihi yazıyo uygulama adı happy fam inşallah işte yarar sende canim

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım ben bı uygulama indirdim telefona böyle bebekler içinde bilgi veriyor istersen indir bı bak canim ben hala hamileyim bebek doğunca devam edicem çünkü bebek doğum tarihi yazıyo uygulama adı happy fam inşallah işte yarar sende canim
Bakarım cnm şimdi yarar inşallah

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Bende aldım canım ama bakalım günü geldiğinde kullanırsak faydası olurmu bilmiyorum bende oyuncak şeklinde aldım mikro dalgada hafif ısıtip koyuyorsun tabi dikkat et çocuğu yakarsın

~canan~

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcınız olsun bebisin ne sorunu varsa inşallah şifaya bulur. Ben duydum o kemeri bizim buralarda da kullanan var ama nasil ne şekilde kullanılıyor bilmiyorum evlenmeden önce duymuştum unuttum o sebeple

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcınız olsun bebisin ne sorunu varsa inşallah şifaya bulur. Ben duydum o kemeri bizim buralarda da kullanan var ama nasil ne şekilde kullanılıyor bilmiyorum evlenmeden önce duymuştum unuttum o sebeple
Teşekkür ederim canm bnde bir canlı yayında doktordan duydum siz annelere sormak istedim kullann var mı diye

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Bebek mağazasında calsirken eğitimini almstim kuzum kiraz çekirdeği kemeri patiği var içinde kiraz çekirdeği var fırında yada mikrodalga fırında 15 dk kadar ısıtıyorsun ilk sıcağı çıkınca bebeğin beline yada ayaklarına giydiriyorsun kiraz çekirdeği yerine sıcak su torpasi kullananlar var ama kiraz çekirdeği daha güvenli açılma riski yok yanma riski yok civilde ebebekte var

Tüm sayfalar yüklendi.