Esinizde yani iyi gün dostuymus demekki başınıza hastalık sakatlık gelse altinizdan almak zorunda kalsa tiksindim diye gidecek yani karninda çocuğunu olduğunu bildiği halde böyle yapana ömür boyu nasıl güvenilir oda ayrı konuKızlar yanlış anlamayın size Bi sorum olacak hamilelikle ilgili değil ama bu sefer ki, bilgisi olan yada yardımı dokınabikicek olan varsa lütfen yazsın, bu vücuttaki tüyleri nasıl azaltabilirim ya özellikle bacaklarımdaki her ay düzenli ağda yapıyorum ama hiç azalmıyor ağdayı biraz geçiktirince eşimin yanında bile soyunmaya utanıyorum gerçi oda beni öyle görünce sanki rahatsız oluyormuş gibi geliyor bana 33.haftadayım karnımın büyüdüğü için ve ağrılarım çok olduğu için bu ay biraz geçiktirdim ağdayı oda bundan rahatsız oldu hissettim yardımı dokunabilicek olan varsa çok makbule geçer.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bu anlayısızlik değil istisnai durumlarda yani olabilecek başa gelebilecek durumlarda kendini belli etme gibi bişey adam şimdi siz kendinize bakamadiginiz sağlığınızdan olduğunuz bir gün gelse ben tiksindim bana müsade diyebilecek kapasitede ben okuduğumdan bunu anladım bunu böyle anlayışsiz değil yaniSir ağda kullanıyorum zaten ama işte hamilelikten zorlanıyorum
Öyle yapıcam yarın artık biraz üzüldüm ama öyle olunca anlayışlı yaklaşması lazım sonuçta kocaman karnım var zorlanıyorum ama nerdeeeeee
Bizi bulmaz öylesi alt tarafı 1 ay falan sıkıcak dişini sonr yine eskisi gibi olucaz ama anlayışsızlık işte
Bizi bulmaz öylesi alt tarafı 1 ay falan sıkıcak dişini sonr yine eskisi gibi olucaz ama anlayışsızlık işte