Kişisel bakım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tülay NALÇACI tarafından oluşturulan Kişisel bakım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,479 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kişisel bakım
Konbuyu başlatan Tülay NALÇACI
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yanlış anlamayın size Bi sorum olacak hamilelikle ilgili değil ama bu sefer ki, bilgisi olan yada yardımı dokınabikicek olan varsa lütfen yazsın, bu vücuttaki tüyleri nasıl azaltabilirim ya özellikle bacaklarımdaki her ay düzenli ağda yapıyorum ama hiç azalmıyor ağdayı biraz geçiktirince eşimin yanında bile soyunmaya utanıyorum gerçi oda beni öyle görünce sanki rahatsız oluyormuş gibi geliyor bana 33.haftadayım karnımın büyüdüğü için ve ağrılarım çok olduğu için bu ay biraz geçiktirdim ağdayı oda bundan rahatsız oldu hissettim yardımı dokunabilicek olan varsa çok makbule geçer.
Esinizde yani iyi gün dostuymus demekki başınıza hastalık sakatlık gelse altinizdan almak zorunda kalsa tiksindim diye gidecek yani karninda çocuğunu olduğunu bildiği halde böyle yapana ömür boyu nasıl güvenilir oda ayrı konu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sir ağda kullanıyorum zaten ama işte hamilelikten zorlanıyorum

Öyle yapıcam yarın artık biraz üzüldüm ama öyle olunca anlayışlı yaklaşması lazım sonuçta kocaman karnım var zorlanıyorum ama nerdeeeeee

Bizi bulmaz öylesi alt tarafı 1 ay falan sıkıcak dişini sonr yine eskisi gibi olucaz ama anlayışsızlık işte

Bizi bulmaz öylesi alt tarafı 1 ay falan sıkıcak dişini sonr yine eskisi gibi olucaz ama anlayışsızlık işte
Bu anlayısızlik değil istisnai durumlarda yani olabilecek başa gelebilecek durumlarda kendini belli etme gibi bişey adam şimdi siz kendinize bakamadiginiz sağlığınızdan olduğunuz bir gün gelse ben tiksindim bana müsade diyebilecek kapasitede ben okuduğumdan bunu anladım bunu böyle anlayışsiz değil yani

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar yanlış anlamayın size Bi sorum olacak hamilelikle ilgili değil ama bu sefer ki, bilgisi olan yada yardımı dokınabikicek olan varsa lütfen yazsın, bu vücuttaki tüyleri nasıl azaltabilirim ya özellikle bacaklarımdaki her ay düzenli ağda yapıyorum ama hiç azalmıyor ağdayı biraz geçiktirince eşimin yanında bile soyunmaya utanıyorum gerçi oda beni öyle görünce sanki rahatsız oluyormuş gibi geliyor bana 33.haftadayım karnımın büyüdüğü için ve ağrılarım çok olduğu için bu ay biraz geçiktirdim ağdayı oda bundan rahatsız oldu hissettim yardımı dokunabilicek olan varsa çok makbule geçer.
Hamilesin canım insan hamilelik döneminde ağır olduğu için kendine bakamıyor eskisi gibi.Eşinden neden çekiniyorsunki canım.Hem okadar biliyorsa kendi yardım etsin ağdaya sana.tanıdıklarım var son aylarda temizlik işini eşleri yapıyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar