Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Kiz var dun eşime soylendim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Nisa." data-source="post: 440604" data-attributes="member: 7032"><p>Yacanim söyle soyleyeyim esim benim boyacı genelde gidiyor ama herzaman boya isi olmuyor kışın bazi çalışıyor bazi çalışamıyorum hep genelde kaynatam gil yardımda bulunuyordu ama şimdi buaralar onların elinde sıkışık eşime diyiyorum bi adam akilli ise gir oda kactane fafrikaya girdi çıktı hiç biyeri beğen miyor he bide boyaya gitse bile sigorta yok e herzaman is olmuyor ben bunu 20 senedir çekiyorum çocuklarım hep yok lük içinde büyüdü yani kaynatam dayardim etmeseydin nasıl gecinirdik bilmem ama yardimyardımda nereye kadar onlar bugün var yarinyok hiç bisekilde sigortadan yararlanamiyok 3 gun gidiyorsa besgun yatıyor bana buhafta ise gidemedim isbakmaya bikacyere gitti noldu şuanda 100tl den evde baska param yok su hayat şartlarını görüyorsunuz geçinmek nekadar zor 20 sene öncesi. şartları bukadar zordegildi ozaman herşey daha kolaydi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nisa., post: 440604, member: 7032"] Yacanim söyle soyleyeyim esim benim boyacı genelde gidiyor ama herzaman boya isi olmuyor kışın bazi çalışıyor bazi çalışamıyorum hep genelde kaynatam gil yardımda bulunuyordu ama şimdi buaralar onların elinde sıkışık eşime diyiyorum bi adam akilli ise gir oda kactane fafrikaya girdi çıktı hiç biyeri beğen miyor he bide boyaya gitse bile sigorta yok e herzaman is olmuyor ben bunu 20 senedir çekiyorum çocuklarım hep yok lük içinde büyüdü yani kaynatam dayardim etmeseydin nasıl gecinirdik bilmem ama yardimyardımda nereye kadar onlar bugün var yarinyok hiç bisekilde sigortadan yararlanamiyok 3 gun gidiyorsa besgun yatıyor bana buhafta ise gidemedim isbakmaya bikacyere gitti noldu şuanda 100tl den evde baska param yok su hayat şartlarını görüyorsunuz geçinmek nekadar zor 20 sene öncesi. şartları bukadar zordegildi ozaman herşey daha kolaydi [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Kiz var dun eşime soylendim