Kızlar bu unüversite sınavı taban puanları belli oldu u bilgisi olan yazabilirmi
N Nisaa Kayıtlı Üye Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 165 26 Temmuz 2022 #1 Kızlar bu unüversite sınavı taban puanları belli oldu u bilgisi olan yazabilirmi
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 26 Temmuz 2022 #2 Nisaa' Alıntı: Kızlar bu unüversite sınavı taban puanları belli oldu u bilgisi olan yazabilirmi Genişletmek için tıkla ... Kuzum sen acikdanmi okuyorsun
Nisaa' Alıntı: Kızlar bu unüversite sınavı taban puanları belli oldu u bilgisi olan yazabilirmi Genişletmek için tıkla ... Kuzum sen acikdanmi okuyorsun
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 26 Temmuz 2022 #3 Nisaa' Alıntı: Kızlar bu unüversite sınavı taban puanları belli oldu u bilgisi olan yazabilirmi Genişletmek için tıkla ... Evet belli oldu diye biliyorum bugün canım
Nisaa' Alıntı: Kızlar bu unüversite sınavı taban puanları belli oldu u bilgisi olan yazabilirmi Genişletmek için tıkla ... Evet belli oldu diye biliyorum bugün canım
iyiki varsiniz cocuklarim Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 1,930 26 Temmuz 2022 #4 Nisaa' Alıntı: Kızlar bu unüversite sınavı taban puanları belli oldu u bilgisi olan yazabilirmi Genişletmek için tıkla ... gecen gun belli oldu benim yeğenlerim girmişti ordan biliyorum
Nisaa' Alıntı: Kızlar bu unüversite sınavı taban puanları belli oldu u bilgisi olan yazabilirmi Genişletmek için tıkla ... gecen gun belli oldu benim yeğenlerim girmişti ordan biliyorum
B Bebegim Kayıtlı Üye Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 545 26 Temmuz 2022 #5 Nisaa' Alıntı: Kızlar bu unüversite sınavı taban puanları belli oldu u bilgisi olan yazabilirmi Genişletmek için tıkla ... Cnm siteden girip bakabilirsin esimde girdi üniversite sınavına biz baktık baya oldu aciklanali sonuçlar barajda kalkti zmn ins güzel puan almışsındır
Nisaa' Alıntı: Kızlar bu unüversite sınavı taban puanları belli oldu u bilgisi olan yazabilirmi Genişletmek için tıkla ... Cnm siteden girip bakabilirsin esimde girdi üniversite sınavına biz baktık baya oldu aciklanali sonuçlar barajda kalkti zmn ins güzel puan almışsındır
N Nisaa Kayıtlı Üye Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 165 26 Temmuz 2022 #6 Yok be degil oglum ayın 27 temmuz diye duyduydum
B Bebegim Kayıtlı Üye Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 545 26 Temmuz 2022 #7 Nisaa' Alıntı: Yok be degil oglum ayın 27 temmuz diye duyduydum Genişletmek için tıkla ... Cnm 27 temmuzla ağustos bilmem kaçıydi yerlestirme olucakti
Nisaa' Alıntı: Yok be degil oglum ayın 27 temmuz diye duyduydum Genişletmek için tıkla ... Cnm 27 temmuzla ağustos bilmem kaçıydi yerlestirme olucakti
N Nisaa Kayıtlı Üye Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 165 26 Temmuz 2022 #8 Peki şeysoracam bizim puan hangi bölüm yetiyor bilmeden nasıl bölüm için seçim yapacaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Temmuz 2022 Mesela bizim aklımızda birkaç bölüm ar şimdi o bölümlerin puanını bilmeden hangisini nasıl seçecez ve nasıl yerleşicez Son düzenleme: 26 Temmuz 2022
Peki şeysoracam bizim puan hangi bölüm yetiyor bilmeden nasıl bölüm için seçim yapacaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Temmuz 2022 Mesela bizim aklımızda birkaç bölüm ar şimdi o bölümlerin puanını bilmeden hangisini nasıl seçecez ve nasıl yerleşicez
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 27 Temmuz 2022 #9 Nisaa' Alıntı: Kızlar bu unüversite sınavı taban puanları belli oldu u bilgisi olan yazabilirmi Genişletmek için tıkla ... Belli olmuştu geçen gün kuzum
Nisaa' Alıntı: Kızlar bu unüversite sınavı taban puanları belli oldu u bilgisi olan yazabilirmi Genişletmek için tıkla ... Belli olmuştu geçen gün kuzum
B Bebegim Kayıtlı Üye Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 545 27 Temmuz 2022 #10 Nisaa' Alıntı: Peki şeysoracam bizim puan hangi bölüm yetiyor bilmeden nasıl bölüm için seçim yapacaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Temmuz 2022 Mesela bizim aklımızda birkaç bölüm ar şimdi o bölümlerin puanını bilmeden hangisini nasıl seçecez ve nasıl yerleşicez Genişletmek için tıkla ... Onu internetten bakabilirsin cnm valla suan sinavdayim yoksa bakar bilgi verirdim
Nisaa' Alıntı: Peki şeysoracam bizim puan hangi bölüm yetiyor bilmeden nasıl bölüm için seçim yapacaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Temmuz 2022 Mesela bizim aklımızda birkaç bölüm ar şimdi o bölümlerin puanını bilmeden hangisini nasıl seçecez ve nasıl yerleşicez Genişletmek için tıkla ... Onu internetten bakabilirsin cnm valla suan sinavdayim yoksa bakar bilgi verirdim