Kızlaaaarr 6+5 gun

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hayattaki mucize tarafından oluşturulan Kızlaaaarr 6+5 gun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,583 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlaaaarr 6+5 gun
Konbuyu başlatan Hayattaki mucize
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Hayattaki mucize

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugun doktor kontrolune gittim bebisim 6 hafta 5 gunluk kalp atisini gosterdi pıt pıt atiyodu ama sesini 8 haftada duyucaz dedi bu normelmi sonucta kalp atisi var cok sukur ama duyamadik 😔

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugun doktor kontrolune gittim bebisim 6 hafta 5 gunluk kalp atisini gosterdi pıt pıt atiyodu ama sesini 8 haftada duyucaz dedi bu normelmi sonucta kalp atisi var cok sukur ama duyamadik 😔
Canim ben 6 haftaliken gitdim sesinide duydum amma sende gorsedirse kalp atiwini cok wukur bi sikintin yok demek

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Canim ben yurt disindayim 33 haftadayim doktorumda sadece nts de duydum😅 burda böyle. Hatta detayli ult gitmistim 24 umde orda dedim acar misiniz bi sesini diye. 😅😅😅

Mama

Kayıtlı Üye
rank
Canim ben yurt disindayim 33 haftadayim doktorumda sadece nts de duydum😅 burda böyle. Hatta detayli ult gitmistim 24 umde orda dedim acar misiniz bi sesini diye. 😅😅😅
Canim hazir yurtdisindan birini bulmusum sorayım... Burada anneler hep bi acabada kaliyor bazi konularda. Ornegin yd'da hamilelik sureci nasil isliyor. Kontrol sıklığı, kullanilan ilaclar, doktorlarin ultrasona bakis acisi, sezaryen dogum sekli ve ikili uclu... Bilmem kacli testler zorunlu mu ya da oneriliyor mu? Bunlari cevaplarsan cok sevinirim :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar