3 ay önce devlet Hastanesi'nde randevu almıştım gitmiştim ama doktorun amelyatları vardı diye bakmadı bana bende özele gittim ve doktor bebeğin böbreğinde genişleme var dedi bende çok üzülüyordum oğlum için Perşembe günü randevum vardı devlete aldım yine ve bu sefer doktor vardı baktı ve doktora sordum dedim hocam 3 ay önce size randevu almıştım siz amelyattaydınız bana bakmadınız bende özele gittim doktor bana böyle böyle dedi dedim.dedim aradan 3 ay geçti birde siz bakın bebeğimin böbreğinde genişleme varmı diye dedi yok sağlıklı dedi 

ben çok mutlu oldum kızlar yaaaaaa çok şüküüür bileti yokmuş oğluşumuuuuuuunn 

bu mutluluğumu sizle paylaşmak istedim canlarım 

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-10-21
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr