Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 yaş aşısı kaç tane Yapıyorlar nerelerden uyguluyorlar huzursuzluk ateş yapıyor mu bir de suya sokulabilir mi bebekler ona göre aşıdan sonra denize götüreceğim de denize gitmeme sakınca olur mu ki
1 yaş aşısı kaç tane Yapıyorlar nerelerden uyguluyorlar huzursuzluk ateş yapıyor mu bir de suya sokulabilir mi bebekler ona göre aşıdan sonra denize götüreceğim de denize gitmeme sakınca olur mu ki
3 tane bacaktan oluyor huysuzluk ve çok hafif ateş yapabiliyor şahsen benim oğlumda öyle belirtiler oldu ama bebeğinin bünyesine göre değişebilir. Ben ne olur ne olmaz diye ertesi gün duş aldırdım tuzlu, soğuk suya girebilirmi ebeye sorabilirsin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
3 tane bacaktan oluyor huysuzluk ve çok hafif ateş yapabiliyor şahsen benim oğlumda öyle belirtiler oldu ama bebeğinin bünyesine göre değişebilir. Ben ne olur ne olmaz diye ertesi gün duş aldırdım tuzlu, soğuk suya girebilirmi ebeye
3 tane bacaktan oluyor huysuzluk ve çok hafif ateş yapabiliyor şahsen benim oğlumda öyle belirtiler oldu ama bebeğinin bünyesine göre değişebilir. Ben ne olur ne olmaz diye ertesi gün duş aldırdım tuzlu, soğuk suya girebilirmi ebeye sorabilirsin
Sen ne olur ne olmaz yarın götür sonuçta tuzlu ve soğuk su aşı yerleri zarar görebilir
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Canım peki 1 yaş aşısı için ne zaman gidilmeli bugün aşıya gitmesem yarın götürsem olur mu yani ayın 10 unda 1 yaşına girdi 6 gün oldu gireli 1 gün daha ertelesem acaba olur mu aşıyı
Peki canım kaç gün ertelenebilir aşıyı ayın 10 unda 1 yaşına girdi bugün 16 sı bugün denize gitsem de yarın götürsem aşıya 1 hafta geçmiş oluyor bişey olur mu