Sorum var Kızlar acil bakamisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan ❤️ tarafından oluşturulan Kızlar acil bakamisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 627 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil bakamisiniz
Konbuyu başlatan Dilan ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Dilan ❤️

Kayıtlı Üye
rank
kızım grip olmuş birazda öksürüyor bir gözü sürekli göz yaşı geliyor bide kırmızı olmuş gözü çapak tutuyor ne yapmam gerekiyor Bilgi verir misiniz

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Ateş yok 6aylik canim
Mikrop kapmış ola bilir, ılık su ve pamukla gözlerini günde 3-4 defa temizle canm. Ilık suyla temizleme sonrasında çapaklanma geçmezse göz doktoruna görünmeniz iyi olur.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim annem biz çoçuk' ken pamuğu çay demine batırıb gözümüze koyarmış sonra geçərmiş. Telaşlanma iyi olucak inşAllah,

Dilan ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Mikrop kapmış ola bilir, ılık su ve pamukla gözlerini günde 3-4 defa temizle canm. Ilık suyla temizleme sonrasında çapaklanma geçmezse göz doktoruna görünmeniz iyi olur.

Benim annem biz çoçuk' ken pamuğu çay demine batırıb gözümüze koyarmış sonra geçərmiş. Telaşlanma iyi olucak inşAllah,
Tam canim öyle yaparım ilk cocukya bişey olunca çok korkuyorum ya bilginiz için teşekkür ederim canım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
kızım grip olmuş birazda öksürüyor bir gözü sürekli göz yaşı geliyor bide kırmızı olmuş gözü çapak tutuyor ne yapmam gerekiyor Bilgi verir misiniz
Çok geçmiş olsun canım anne sütü sürebilirsin antibiyotik bir etkiye sahiptir çapaklanma sorunun azalmasını sağlar temiz bir pamuk ile göz çevresine yedirerek sürebilirsin bebeğin daha hızlı iyileşmesini sağlar inşallah
Kaç aylık

Çok geçmiş olsun canım anne sütü sürebilirsin antibiyotik bir etkiye sahiptir çapaklanma sorunun azalmasını sağlar temiz bir pamuk ile göz çevresine yedirerek sürebilirsin bebeğin daha hızlı iyileşmesini sağlar inşallah
Kaç aylık
Şimdi gördüm 6 aylıkmis henüz küçük öksürük için evde bişey yapamazsın ama eczanelerde bebekler için vikis var bebeğin ayaginin altına sür çorap giydir birde göğsüne de sür öyle uyusun iyi gelir inşallah öksürüğü artar ise mutlaka doktora git

Dilan ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kaç aylık

Şimdi gördüm 6 aylıkmis henüz küçük öksürük için evde bişey yapamazsın ama eczanelerde bebekler için vikis var bebeğin ayaginin altına sür çorap giydir birde göğsüne de sür öyle uyusun iyi gelir inşallah öksürüğü artar ise mutlaka doktora git
Tam canim

Allah razı olsun

Tüm sayfalar yüklendi.