Sorum var Kızlar acil bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Oya nızam tarafından oluşturulan Kızlar acil bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 568 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil bakarmısınız
Konbuyu başlatan Oya nızam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Oya nızam

Kayıtlı Üye
rank
Canlar merhaba bugun kontorolum vardı dun kan tahlili falan verdım tokluk sekerim 208 cıktı bırax yuksek galıba doktorum bugun bır sıkıntı olmaz bebegın ırı zaten seker den kaynaklı dedı normalde suankı haftam 34+4 ama ultrasonda 36+6 cıktı 2bucuk hafta ilerden gıdıyor bı sıkıntı yok kılosu 3kılo dedı sizce kotu bir durum yoktur deme kılosu falan ıyımı yada ırı bebek dıye sevinsemmı uzulsemmı anlamadım saglıklı olur mu sizce kızlar

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Canlar merhaba bugun kontorolum vardı dun kan tahlili falan verdım tokluk sekerim 208 cıktı bırax yuksek galıba doktorum bugun bır sıkıntı olmaz bebegın ırı zaten seker den kaynaklı dedı normalde suankı haftam 34+4 ama ultrasonda 36+6 cıktı 2bucuk hafta ilerden gıdıyor bı sıkıntı yok kılosu 3kılo dedı sizce kotu bir durum yoktur deme kılosu falan ıyımı yada ırı bebek dıye sevinsemmı uzulsemmı anlamadım saglıklı olur mu sizce kızlar
Kuzum iki hafda ileri geri olması normal endişe etme kilosu iri olması her zaman şekerden kaynaklı diyilki Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin İnşaAllah 🤲🙏

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Üzülme kuzum doktorun bir sıkıntı görmemis zaten şükür

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl yani tokluk 208 ve iyi dedi 170 olmasına rağmen insulin oldum sekerin yüksek olduğu için önde gidiyor olabilir bebegin hangi dr söyleşi bunu kadin doğumcu mu

Oya nızam

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl yani tokluk 208 ve iyi dedi 170 olmasına rağmen insulin oldum sekerin yüksek olduğu için önde gidiyor olabilir bebegin hangi dr söyleşi bunu kadin doğumcu mu
Evet kadın doğum doktorum dedı ıyı demedi aslında bebegın ırı olur dedı hatta normalde tokluk sekerin 160 falan olması gerek dedı yanı her hangi bir sıkıntı gormedı galıba yoksa ne bılım Baska doktora yönlendirme yapardı dıye dusunuyorum sadece bol bol su iç dedi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım 3 haftadan fazla fark çıkarsa normal kabul edilmiyor merak etme. Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Bi sıkıntı olsa doktorun söylerdi canım sıkma canını 🤗

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Evet kadın doğum doktorum dedı ıyı demedi aslında bebegın ırı olur dedı hatta normalde tokluk sekerin 160 falan olması gerek dedı yanı her hangi bir sıkıntı gormedı galıba yoksa ne bılım Baska doktora yönlendirme yapardı dıye dusunuyorum sadece bol bol su iç dedi
Bebek iri doğuyor ayrıca bu seker yüksekliği durumlarında doğunca bebekleri göz ve kardiuolojiye yönlendiriliyor

Tüm sayfalar yüklendi.