Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar acil bakın lütfen😨
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="廾azalᏝ" data-source="post: 465880" data-attributes="member: 6692"><p>Ben dedim zaten yasak değil sonuçta herkesin kendi bileceği şey.Benim kuzenlerim de çok iyidir eşlerini el üstünde tutarlar ama bana yan gözle baksalardı babam aman çok iyi adam demezdi eşikten bir daha geçirmezdi.Herkesin kendi düşüncesi benim düşüncem de böyle.Ben yanlış da demedim gereksiz dedim sonuçta engelli bebek doğma olasışığı çok yüksek bizim akraba olmamamıza rağmen sıkıntılı doğdu mesela neden büyük riske atayım ailemi?Adam mı kalmadı sanki.Bir kuzenle evlensen ötekinin kötü gözle bakmayacağını da bilemezsin evine alman sakıncalı olur dedim bunda da hayatta olmaz denecek bir şey yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="廾azalᏝ, post: 465880, member: 6692"] Ben dedim zaten yasak değil sonuçta herkesin kendi bileceği şey.Benim kuzenlerim de çok iyidir eşlerini el üstünde tutarlar ama bana yan gözle baksalardı babam aman çok iyi adam demezdi eşikten bir daha geçirmezdi.Herkesin kendi düşüncesi benim düşüncem de böyle.Ben yanlış da demedim gereksiz dedim sonuçta engelli bebek doğma olasışığı çok yüksek bizim akraba olmamamıza rağmen sıkıntılı doğdu mesela neden büyük riske atayım ailemi?Adam mı kalmadı sanki.Bir kuzenle evlensen ötekinin kötü gözle bakmayacağını da bilemezsin evine alman sakıncalı olur dedim bunda da hayatta olmaz denecek bir şey yok. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar acil bakın lütfen😨