Kızlar akıl verin 😟

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Kızlar akıl verin 😟 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,664 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar akıl verin 😟
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ömer Talha’nın annnesi 😍
image

Üstteki cumartesi sabahki röntgen alttaki deBu aksam mı röntgen
image
Kızlar kanama görünce agrı olunca dr gitmek zorunda kaldım adam bunak ya çorba karıstırır gibi baktı aletle ışıkla bakıyorlar ya aleti bıraktı bende ışığı düşüyor bişey yapıyor sinir oldum cok canım yandı bide diyor kese boş yamuk 4+3 düşer bilmem ne dedi işte sonra çıkıştı rabbim işte kendi dr gelmiş doğuma hemen onun yanına gittim sordum hayır dedi kese iyi predekson mu ne verdi işte üç kez kullan hep yat hiç ama hiç kalkma dedi kızlar sizce yamuk mu ya bide büyümüş sankibirde kanama oldu dr den geldikten sonra acaba cok canım yandığı için olabilir mi
Gebelik haftası 5+3

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Suan da hep yatıyorum ama cok açık kahverengi renginde geliyor yerleşme kanaması sanırım olabilirmi kötü düşünmek istemiyorum çünkü
Korkma cnm yaa bende de var o 5 aylik oldum hâlâ iceride var diyo iğneilac ictim kontrole gidecem ben yatamadım da 2 cocugum var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkma cnm yaa bende de var o 5 aylik oldum hâlâ iceride var diyo iğneilac ictim kontrole gidecem ben yatamadım da 2 cocugum var
Suan da hep yatıyorum ama cok açık kahverengi renginde geliyor yerleşme kanaması sanırım olabilirmi kötü düşünmek istemiyorum çünkü
Sana igne falan verdi mi onlar kesecektir kanamayi benim iğnembittigi gün kanamamda bitti dr gittim iceride var eşinde ama korkma artmasin dedi normal işini yap ama yorma dinlen gecer dedi ve 20.haftaligim

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sana igne falan verdi mi onlar kesecektir kanamayi benim iğnembittigi gün kanamamda bitti dr gittim iceride var eşinde ama korkma artmasin dedi normal işini yap ama yorma dinlen gecer dedi ve 20.haftaligim
Yoksa canım ağızdan progeston verdi

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
image

Üstteki cumartesi sabahki röntgen alttaki deBu aksam mı röntgen
image
Kızlar kanama görünce agrı olunca dr gitmek zorunda kaldım adam bunak ya çorba karıstırır gibi baktı aletle ışıkla bakıyorlar ya aleti bıraktı bende ışığı düşüyor bişey yapıyor sinir oldum cok canım yandı bide diyor kese boş yamuk 4+3 düşer bilmem ne dedi işte sonra çıkıştı rabbim işte kendi dr gelmiş doğuma hemen onun yanına gittim sordum hayır dedi kese iyi predekson mu ne verdi işte üç kez kullan hep yat hiç ama hiç kalkma dedi kızlar sizce yamuk mu ya bide büyümüş sankibirde kanama oldu dr den geldikten sonra acaba cok canım yandığı için olabilir mi
Gebelik haftası 5+3
Bebeginin yolk.kesesi parlak canim c sekline donuyor bu da saglikli oldugu anlaminda 🥰 daha haftasi coook az 8 haftalikken falan gorursun bebegi goz kirpmasi gbi kalbini ya i 🙏 bolca yat bacaklarini uzat usutme kendini wc harici kalkma hatta .. saglikla.kucagina alirsin insallah

Bebeginin yolk.kesesi parlak canim c sekline donuyor bu da saglikli oldugu anlaminda 🥰 daha haftasi coook az 8 haftalikken falan gorursun bebegi goz kirpmasi gbi kalbini ya i 🙏 bolca yat bacaklarini uzat usutme kendini wc harici kalkma hatta .. saglikla.kucagina alirsin insallah
Aminn insallaah canım biz benini gördük çok şükür insallah salı günüde kalp atışlarını duyucaz insallah suan tam bu gece 6 haftalık olduk Çok şükür :))

Allah Yarabbim kucucuk bir susam tanesine kalp sigdirip can veriyosun sen nelere kadirsin 🤲🤲 teyzesi kurban olsun varligina 🥰 rabbim esirgesin kotu gozden masallah sana guzel guzel buyu bakalim insallah dogdugun gunude goruruz 🥰😘
Ayyy o güzel kalbin var ya rabbim sana hep ama hep yardımcı olsun hep yanında olsun :)) amin inssllah allah razı olsun canım :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar