Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Derya4727 tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 950 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan Derya4727
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Se
Kızlar 4 aylık hamileyim bugün oruç tuttum gün boyu çok iyidim ama iftarımı yaptıktan sonra bianda yiyince baş ağrısı baş dönmesi içime kasvet uyku çöktü Bikaç saat sonra da ne yediysem istifra ettim böyle olan var mı acaba bebeğime zarar verdim mi bilemedim 😞
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen gün boyu bebegini aç bırakarak zaten zarar veriyorsun başka şeye gerek yok ki

Sen gün boyu bebegini aç bırakarak zaten zarar veriyorsun başka şeye gerek yok ki

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 4 aylık hamileyim bugün oruç tuttum gün boyu çok iyidim ama iftarımı yaptıktan sonra bianda yiyince baş ağrısı baş dönmesi içime kasvet uyku çöktü Bikaç saat sonra da ne yediysem istifra ettim böyle olan var mı acaba bebeğime zarar verdim mi bilemedim 😞
Geçmiş olsun cnm bene tuttum iftardan sonra banada ağırlık çöktü ama.cok şükür kusma felan olmadı.. sen çok mu yuklendin mideme cnm

İnşallah bişey olmamıştır kuzum korkma doktoruna sordum mu tut mu dedi ben geçen yıl tutmadım doktorum kesinlikle tutma demişti bence tutma canım tabi en iyisini sen bilirsin ama sonra kaza yaparsın zaten isteyerek değil mecburi tutmuyorsun .sonra Allah korusun bişey olup keşke tutmasaydim diye vicdan azabı duyana kadar sonra kaza yap canım ben öyle yaptım 🥰

Derya4727

Kayıtlı Üye
rank
Se

Doktorum sıkıntı olmadığını ve tutabileceğimi söylemişti 🤔

İnşallah bişey olmamıştır kuzum korkma doktoruna sordum mu tut mu dedi ben geçen yıl tutmadım doktorum kesinlikle tutma demişti bence tutma canım tabi en iyisini sen bilirsin ama sonra kaza yaparsın zaten isteyerek değil mecburi tutmuyorsun .sonra Allah korusun bişey olup keşke tutmasaydim diye vicdan azabı duyana kadar sonra kaza yap canım ben öyle yaptım 🥰
Öyle mi dersin bilemedim şimdi 😔

Geçmiş olsun cnm bene tuttum iftardan sonra banada ağırlık çöktü ama.cok şükür kusma felan olmadı.. sen çok mu yuklendin mideme cnm
Çorba iki kaşık bide 3 dilim börek bu kadar başka bişey yemedim 😔

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım senin vücudun ve bebeğin içinde tutmamalısın bence. aç kalınan saat fazla çünkü vitaminleri filan gerekenleri senden çekiyor zaten ama susuz kalabiliyor bu da çok önemli

Derya4727

Kayıtlı Üye
rank
Canım senin vücudun ve bebeğin içinde tutmamalısın bence. aç kalınan saat fazla çünkü vitaminleri filan gerekenleri senden çekiyor zaten ama susuz kalabiliyor bu da çok önemli
Evet vitamin olarakta ekstra sadece magnezyum plus alıyorum ne güzel nede sevinmiştim bugün beni üzmedi güzelce tuttuk diye 😔

Doktorum sıkıntı olmadığını ve tutabileceğimi söylemişti 🤔

Öyle mi dersin bilemedim şimdi 😔

Çorba iki kaşık bide 3 dilim börek bu kadar başka bişey yemedim 😔
Öyle yap canım tutarsın kaza olarak ben öyle yaptım 🙏

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Evet vitamin olarakta ekstra sadece magnezyum plus alıyorum ne güzel nede sevinmiştim bugün beni üzmedi güzelce tuttuk diye 😔
Canım Allah nasip ederse önümüzdeki ramazanda yada öncesi sonrası tutarsın inşallah 🙏 Allah kalplerimizi niyetimizi biliyor. Önemli olan halis niyet canım 🙏

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım gebelikte anne, bebek sağlığı için oruç önerilmiyor. Doğumdan sonra olan borçlar tutulabilir.

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.