Kızlar hamileliginizi ogrendiginiz zaman yani bebek 1 aylikken kazinti oluyor muydu?
9 94derya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 10 4 Mayıs 2022 #1 Kızlar hamileliginizi ogrendiginiz zaman yani bebek 1 aylikken kazinti oluyor muydu?
A Anneadayadayı Kayıtlı Üye Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 431 4 Mayıs 2022 #2 94derya' Alıntı: Kızlar hamileliginizi ogrendiginiz zaman yani bebek 1 aylikken kazinti oluyor muydu? Genişletmek için tıkla ... Hangi bölgede kaşıntı kastediyorsun canım?
94derya' Alıntı: Kızlar hamileliginizi ogrendiginiz zaman yani bebek 1 aylikken kazinti oluyor muydu? Genişletmek için tıkla ... Hangi bölgede kaşıntı kastediyorsun canım?
9 94derya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 10 4 Mayıs 2022 #3 Anneadayadayı' Alıntı: Hangi bölgede kaşıntı kastediyorsun canım? Genişletmek için tıkla ... Kaşıntı degil canım kazıntı. Midemde aşırı kazıntı var
Anneadayadayı' Alıntı: Hangi bölgede kaşıntı kastediyorsun canım? Genişletmek için tıkla ... Kaşıntı degil canım kazıntı. Midemde aşırı kazıntı var
A Anneadayadayı Kayıtlı Üye Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 431 5 Mayıs 2022 #4 94derya' Alıntı: Kaşıntı degil canım kazıntı. Midemde aşırı kazıntı var Genişletmek için tıkla ... A afedersin canım yanlış okumuşum. Kazıntı dediğin açlık hissi gibi mi tam anlayamadım kusura bakma.
94derya' Alıntı: Kaşıntı degil canım kazıntı. Midemde aşırı kazıntı var Genişletmek için tıkla ... A afedersin canım yanlış okumuşum. Kazıntı dediğin açlık hissi gibi mi tam anlayamadım kusura bakma.
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 5 Mayıs 2022 #5 94derya' Alıntı: Kaşıntı degil canım kazıntı. Midemde aşırı kazıntı var Genişletmek için tıkla ... Açlık hissinden bahsediyorsan oluyordu canım ama mide bulantısı ve istifar dan bir şey yiyemiyordum
94derya' Alıntı: Kaşıntı degil canım kazıntı. Midemde aşırı kazıntı var Genişletmek için tıkla ... Açlık hissinden bahsediyorsan oluyordu canım ama mide bulantısı ve istifar dan bir şey yiyemiyordum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 5 Mayıs 2022 #6 94derya' Alıntı: Kızlar hamileliginizi ogrendiginiz zaman yani bebek 1 aylikken kazinti oluyor muydu? Genişletmek için tıkla ... Yok valla kuzum gebeliğimi ilk öğrendiğim zamanlar da çok iştahsızdim
94derya' Alıntı: Kızlar hamileliginizi ogrendiginiz zaman yani bebek 1 aylikken kazinti oluyor muydu? Genişletmek için tıkla ... Yok valla kuzum gebeliğimi ilk öğrendiğim zamanlar da çok iştahsızdim