Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar bakar mısınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Melisa Azra Ebru" data-source="post: 529095" data-attributes="member: 8280"><p>Evet canım olan bana ve cocuklarima olucak işte ya anneme bişey olursa benim yüzümden ondan da korkuyorum ve saat kaç olmuş hala uyuyamıyorum acaba uyanirmi tekrar ya bişey yaparsa diye madde kullanmadığı zamanlar uyuyor kullandığı zamanlar ise uyumuyor sabaha kadar bugün yoktu onda. Bişeyler uykusunda kabus gördüğü için nefes nefese kalmsti nefesi gitmişti neden ilk çağırdığı gibi yanina gitmemisim diye boğcam seni komalık etcem seni uzak dur benden dedi ya gece gece neye uğradığimi sasirdm çocuklarıma çok üzülüyorum ikisi babasına çok düşkün neden hep olan kadınlara oluyor neden korkuyorum psikoloji kalmamış bende ne derse tamam deyip geciyorum bana sen ne biçim karisin uykuda ölseydim o kdr bana öl geber diyor birde sonra da hemen uykuya daldı uyudu kafayı yicem bir yandan annem bir yandn çocuklarımı düşünüyorum üzülüyorum onlara</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Melisa Azra Ebru, post: 529095, member: 8280"] Evet canım olan bana ve cocuklarima olucak işte ya anneme bişey olursa benim yüzümden ondan da korkuyorum ve saat kaç olmuş hala uyuyamıyorum acaba uyanirmi tekrar ya bişey yaparsa diye madde kullanmadığı zamanlar uyuyor kullandığı zamanlar ise uyumuyor sabaha kadar bugün yoktu onda. Bişeyler uykusunda kabus gördüğü için nefes nefese kalmsti nefesi gitmişti neden ilk çağırdığı gibi yanina gitmemisim diye boğcam seni komalık etcem seni uzak dur benden dedi ya gece gece neye uğradığimi sasirdm çocuklarıma çok üzülüyorum ikisi babasına çok düşkün neden hep olan kadınlara oluyor neden korkuyorum psikoloji kalmamış bende ne derse tamam deyip geciyorum bana sen ne biçim karisin uykuda ölseydim o kdr bana öl geber diyor birde sonra da hemen uykuya daldı uyudu kafayı yicem bir yandan annem bir yandn çocuklarımı düşünüyorum üzülüyorum onlara [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar bakar mısınız