Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar bakar mısınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Melisa Azra Ebru" data-source="post: 529228" data-attributes="member: 8280"><p>Ben</p><p></p><p>Evet canım gerçekten kadın olmak çok zor ne hale getirdiyse takıldığı insanlar onu yoldan çıkardı bilmiyorum tedavi olsa kendine gelirmi diye düşünüyorum sürekli yada sonum bosnmak olucak çünkü daha fazla hayatımı bu insanla sürdürmek istemiyorum çocuklarıma ve kendime çok yazık ediyorum artık ne olursa olsun diyorum babamın evine gidicem babaannemin mevlutunden sonra onlara da herşeyi anlatcam gerekirse uzaklaştırma alicam</p><p>[automerge]1728941641[/automerge]</p><p></p><p>Canım ben göz yummuyorum bana inkar ediyor ictigine dair bira içiyorum diyor bana başka bişey kullanmıyorum diyor ama inanamıyorum çünkü araştırdığım kadarıyla bütün etkiler hepsi onun üstünde oluyor içtiği zaman beni çocuklarımla tehdit ediyor sana vermem onlari diye annemin hastalığını çok düşünüyordum ya sebebi olursam birde annem kafaya küçük biseyi taksa hemen kotuseliyor ve annemin kendi kendine konuşması da var canı bişeye sıkkın olduğu zaman kendi kendine konuşur bende çok korkuyorum ya bişey olursa diye ama bir yandan çocuklarımı da çok düşünüyorum ya sürekli susssam sonradn iş işten geçmiş olsa şimdilik bekliyorum babaanemin mevlutu bitsin herşeyi annemlere anlaticam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Melisa Azra Ebru, post: 529228, member: 8280"] Ben Evet canım gerçekten kadın olmak çok zor ne hale getirdiyse takıldığı insanlar onu yoldan çıkardı bilmiyorum tedavi olsa kendine gelirmi diye düşünüyorum sürekli yada sonum bosnmak olucak çünkü daha fazla hayatımı bu insanla sürdürmek istemiyorum çocuklarıma ve kendime çok yazık ediyorum artık ne olursa olsun diyorum babamın evine gidicem babaannemin mevlutunden sonra onlara da herşeyi anlatcam gerekirse uzaklaştırma alicam [automerge]1728941641[/automerge] Canım ben göz yummuyorum bana inkar ediyor ictigine dair bira içiyorum diyor bana başka bişey kullanmıyorum diyor ama inanamıyorum çünkü araştırdığım kadarıyla bütün etkiler hepsi onun üstünde oluyor içtiği zaman beni çocuklarımla tehdit ediyor sana vermem onlari diye annemin hastalığını çok düşünüyordum ya sebebi olursam birde annem kafaya küçük biseyi taksa hemen kotuseliyor ve annemin kendi kendine konuşması da var canı bişeye sıkkın olduğu zaman kendi kendine konuşur bende çok korkuyorum ya bişey olursa diye ama bir yandan çocuklarımı da çok düşünüyorum ya sürekli susssam sonradn iş işten geçmiş olsa şimdilik bekliyorum babaanemin mevlutu bitsin herşeyi annemlere anlaticam [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar bakar mısınız