Kızlar bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yeter Sevda tarafından oluşturulan Kızlar bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,753 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakarmısınız
Konbuyu başlatan Yeter Sevda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Ben 26+6 haftalık hamileyim doktora gittim bugün 1023 gram dedi ama baş geliş normal mi ya bu haftada baş geliş olması sizce bilenler lütfen cevap verebilirmi ..

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Canım aramızda iki gün var benimki şimdiye kadar hep baş geliş dedi ama herhangi bir sorun olduğunu söylemedi
İnşallah canım bir sorun olmaz daha öncede erken doğum yaptığım için doktor bugün baş geliş deyince korktum doktora sormayida unuttum bir sorun olur mu diye oda birşey demedi

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Ben 26+6 haftalık hamileyim doktora gittim bugün 1023 gram dedi ama baş geliş normal mi ya bu haftada baş geliş olması sizce bilenler lütfen cevap verebilirmi ..
Benim doğum yapana kadar hep baş gelişti yerleştiği zaman dan beridir 25. haftada doktor inşallah değişmez böyle gelirde normal doğumun riske girmez dedi ve öyle oldu değişmedi normal doğum yaptım normal haftasında

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Benim doğum yapana kadar hep baş gelişti yerleştiği zaman dan beridir 25. haftada doktor inşallah değişmez böyle gelirde normal doğumun riske girmez dedi ve öyle oldu değişmedi normal doğum yaptım normal haftasında
Anladım canım inşallah bizdede bir sorun olmaz benimki sezeryan olacak zaten de Ozamana kadar birşey olmasında

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar