Kizlar bakarmisiniz🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Kizlar bakarmisiniz🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,542 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bakarmisiniz🙄
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Laren hasta diye 2 sefer doktora götürdüm ama doktor hic birseyi yok diyip 2 seferdir bemi gönderilir burnu tikali öksürüyor dun kan tahlili feln verdik belki kaninda bi sorun mu var diye ama hersey normal cikti doktor birazcik geniz akintisi var dedi surekki burnunu aciyorum ama aradan yarimsaat gectikten sonra gene tıkanıyor suan 4 bucuk aylik sizce ne yapabikirim ya kafam allak bullak anlamis degilim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Laren hasta diye 2 sefer doktora götürdüm ama doktor hic birseyi yok diyip 2 seferdir bemi gönderilir burnu tikali öksürüyor dun kan tahlili feln verdik belki kaninda bi sorun mu var diye ama hersey normal cikti doktor birazcik geniz akintisi var dedi surekki burnunu aciyorum ama aradan yarimsaat gectikten sonra gene tıkanıyor suan 4 bucuk aylik sizce ne yapabikirim ya kafam allak bullak anlamis degilim
Farklı bir doktora daha götur derim canım

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun kuzuya. Oda havası nemli olması lazım canım burnunu açarken de sütünü sağ şırıngaya koy burnuna damlat o şekilde aç yatırırken başını biraz yüksekte tut. Birde bunları dene geçmezse doktora tekrar götür canım aslında buhar versen de rahatlatır

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Geçmiş olsun kuzuya. Oda havası nemli olması lazım canım burnunu açarken de sütünü sağ şırıngaya koy burnuna damlat o şekilde aç yatırırken başını biraz yüksekte tut. Birde bunları dene geçmezse doktora tekrar götür canım aslında buhar versen de rahatlatır
Evde buhar makinesi var kuzum kullanıyoruz saf su olarak bu ilac fekn koyuyolarmis onlar nasil oluyor bilmiyorum acikcasi sutuku kav damla damlatiyim kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun 🍯 bal larenime birtanem benim🤲🤲🤲🧿
Sagol kuzum benim.vallha ne hastalik bitiyor ne tasa anlamiyorum cok yoruldum

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Evde buhar makinesi var kuzum kullanıyoruz saf su olarak bu ilac fekn koyuyolarmis onlar nasil oluyor bilmiyorum acikcasi sutuku kav damla damlatiyim kuzum

Kıyamam ben sana kuzum inşallah geçecek Allah'ın izniyle birtanem🤲🤲🤲

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Makineye ilaç koyuluyor da doktorun reçete etmesi lazım canım

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Makineye ilaç koyuluyor da doktorun reçete etmesi lazım canım
Hiiim anladim kuzum.bole yag feln koyduklarını gördümde nette acaba bizimkilerede oluyormu diye düşündüm ya ya doktor kanina bakti temiz ciğerleri temiz hafif geniz akintisi var dedi baska birseyi yok ama burnu tikali öksürüyor ben anlamadim gitti vallha dun gece zor nefes aliyordu aciyorum burnunu gene yarimssat sonra tikali cankirida tuz var kaya tuzu buz tuz astim bronsit ve odayi nemlenirip tozu herşeyi tuz çekiyor simdi esimi gonderip ondan aldircam bir cam kasenin icine koyum az bir su koyum petege yakin yerde durucakmis birde tuz lambalari var iste onlarda ayni islevi görüyormuş denicem bakalim onlarida

Kıyamam ben sana kuzum inşallah geçecek Allah'ın izniyle birtanem🤲🤲🤲
Insallah balim insallah

Tüm sayfalar yüklendi.