Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar bakın hele
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="2 çocuk Annesi" data-source="post: 388648" data-attributes="member: 4288"><p>Allah ıyılıgınizi versın bebegı sen doguryon baskasına nıye ısım sectırıyosunuz kı ,tmm tarıkat cemaat falan baglı olabılırsınız ama körü körünede baglanmayın ,her seyın bı sınırı var ,Allah dostuda olabılır nıye soruyonuzkı ,hadı sordunuz ne ısım koyalım dıye ,o Allah dostunun verdıgı ısmı begenmeyebılırsın nıye gunah olsun ya ,daha guzel hoş ısımler varken sefyete hayatımda ilk defa duyuyorm insan duzgun bı ısım koyar ya ,lutfen şeyhlere tapmayın nıye gunah olsun ya ,tmm Allah dostuda olabılır ama cemaat veya tarıkata baglı baxı ınsan seyh veya Allah dostu dedıgınız kısıyı o kadar buyutuyolar şirke gırıyolar haberlerı yok ,sohbetlerıne katılır ınsan yada obadet ıcın toplanır ama farkında olmadan dınden cıkmayın lutfenn!!! Kusura bakmayın uzun yazdım cok sınırlendım cunku bende cok oncelerı tarıkata falan baglıydım ama ınancımı zedelendı resmen farkında olmadan seyhlere tapılıyodu neredeyse gordugum ıcın depresyım uzay cagında yasıyoz bı musluman olarak Allahı peygamberı dınımızı ve nelerın gunah nelerın gunah olmadıgını bılelım artık</p><p>[automerge]1674339107[/automerge]</p><p></p><p>Kararın yuzde doksanını bence anne vermelı cunku onca cefayı anne cekıyo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="2 çocuk Annesi, post: 388648, member: 4288"] Allah ıyılıgınizi versın bebegı sen doguryon baskasına nıye ısım sectırıyosunuz kı ,tmm tarıkat cemaat falan baglı olabılırsınız ama körü körünede baglanmayın ,her seyın bı sınırı var ,Allah dostuda olabılır nıye soruyonuzkı ,hadı sordunuz ne ısım koyalım dıye ,o Allah dostunun verdıgı ısmı begenmeyebılırsın nıye gunah olsun ya ,daha guzel hoş ısımler varken sefyete hayatımda ilk defa duyuyorm insan duzgun bı ısım koyar ya ,lutfen şeyhlere tapmayın nıye gunah olsun ya ,tmm Allah dostuda olabılır ama cemaat veya tarıkata baglı baxı ınsan seyh veya Allah dostu dedıgınız kısıyı o kadar buyutuyolar şirke gırıyolar haberlerı yok ,sohbetlerıne katılır ınsan yada obadet ıcın toplanır ama farkında olmadan dınden cıkmayın lutfenn!!! Kusura bakmayın uzun yazdım cok sınırlendım cunku bende cok oncelerı tarıkata falan baglıydım ama ınancımı zedelendı resmen farkında olmadan seyhlere tapılıyodu neredeyse gordugum ıcın depresyım uzay cagında yasıyoz bı musluman olarak Allahı peygamberı dınımızı ve nelerın gunah nelerın gunah olmadıgını bılelım artık [automerge]1674339107[/automerge] Kararın yuzde doksanını bence anne vermelı cunku onca cefayı anne cekıyo [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar bakın hele