Kızlar bende doğurdum 💃❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Senayekta tarafından oluşturulan Kızlar bende doğurdum 💃❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,447 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bende doğurdum 💃❤️
Konbuyu başlatan Senayekta
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Size doğum hikayemi anlatmayı çok isterdim ama hiç güzel değildi 😥 dün kontrole diye geldim bu sabah 5e doğru sezeryan oldum. Suni sancı felan aldım çok kötü bir süreçti ama sonuç olarak kızım şuan yanımda ❤️ meleğim uyuyo
Canımsın siz iyisiniz demi smdi❤cok gelmis gecmis olsun kuzumm😣

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Size doğum hikayemi anlatmayı çok isterdim ama hiç güzel değildi 😥 dün kontrole diye geldim bu sabah 5e doğru sezeryan oldum. Suni sancı felan aldım çok kötü bir süreçti ama sonuç olarak kızım şuan yanımda ❤️ meleğim uyuyo
Gözün aydın cnm Rabbim analı babalı büyütsün inşallah prensesi kokla bizim yerimeze rabbim tüm acılarını geçirsin inşallah tez zamanda toparlanirsin 🙏❤️

Rüyaa

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun

Tüm sayfalar yüklendi.