Sorum var Kızlar bı bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ezo tarafından oluşturulan Kızlar bı bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 726 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bı bakarmisiniz
Konbuyu başlatan ezo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ezo

ezo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 10+5 gunlugum , afedersiniz genital bölgemde idrar yaptikdan sonra yanma mevcut, idrar kulturumde bişey ckmadi böbreklerde taş vs ckmadi ama idrarimda kan ckti haff , üroloji doktoru mesanede bişey yok progestan kllaniyorm ondan kaynaklı da olablir idrar yolu enfeksiyonu da olablirsn ddi bna antibiottik verdi (aksef 500 )Luk lakin bisuru kan sulandirici düşük önleyici ilaç kullandığım için kullanmaya korkuyorm bir iki içtim bıraktım sizce ne yapmalıyım kllanan varmı yada oldimu

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 10+5 gunlugum , afedersiniz genital bölgemde idrar yaptikdan sonra yanma mevcut, idrar kulturumde bişey ckmadi böbreklerde taş vs ckmadi ama idrarimda kan ckti haff , üroloji doktoru mesanede bişey yok progestan kllaniyorm ondan kaynaklı da olablir idrar yolu enfeksiyonu da olablirsn ddi bna antibiottik verdi (aksef 500 )Luk lakin bisuru kan sulandirici düşük önleyici ilaç kullandığım için kullanmaya korkuyorm bir iki içtim bıraktım sizce ne yapmalıyım kllanan varmı yada oldimu
Düşük dozda bir antibiyotik kullanmanda fayda var şikayetlerin idrar yolu enfeksiyonu işaret ediyor. Sen bilirsin

ezo

Kayıtlı Üye
rank
Düşük dozda bir antibiyotik kullanmanda fayda var şikayetlerin idrar yolu enfeksiyonu işaret ediyor. Sen bilirsin
Aksef 500 Luk verdi onu kllaniyorimda bebeğe zarar vercek diye korkuyorm zaten dsuk onleyici bikactane ilaç kullanıyorum , bide aile hekimm kaşıntı yapablir artirablir ddi oda kafamı karıştırdı

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Aksef 500 Luk verdi onu kllaniyorimda bebeğe zarar vercek diye korkuyorm zaten dsuk onleyici bikactane ilaç kullanıyorum , bide aile hekimm kaşıntı yapablir artirablir ddi oda kafamı karıştırdı
Doktorlar böyle durumlarda kâr zarar hesabına göre ilaç verir. Başka doktora daha görün farklı bişey önerir belki

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım doktora danıştınmi enfeksiyon olabilir

ezo

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım doktora danıştınmi enfeksiyon olabilir
Evet canım da doktor da bnde bilincsizdi , üroloji doktoru antibiotk verdi kendi dktorumda gecmzse urolojiye git ddi gittim de verdiği antibiotigi kendi doktorumda kllan ddi fakat kaşıntı arttiriyomus oda bilemedm ya

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Evet canım da doktor da bnde bilincsizdi , üroloji doktoru antibiotk verdi kendi dktorumda gecmzse urolojiye git ddi gittim de verdiği antibiotigi kendi doktorumda kllan ddi fakat kaşıntı arttiriyomus oda bilemedm ya
İlacı düzenli kullan geçer kuzum geçmez ise farklı bir doktora görünmeni öneririm

Tüm sayfalar yüklendi.