Bebeğim emiyorda, ishal ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu? tuvalate çıkamıyorum çünkü
Y Yenianniş_ Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 74 6 Şubat 2023 #1 Bebeğim emiyorda, ishal ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu? tuvalate çıkamıyorum çünkü
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 6 Şubat 2023 #2 Yenianniş_' Alıntı: Bebeğim emiyorda, ishal ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu? tuvalate çıkamıyorum çünkü Genişletmek için tıkla ... ilac yok amma fitil oluyor ishal icin onan kulana bilirsin
Yenianniş_' Alıntı: Bebeğim emiyorda, ishal ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu? tuvalate çıkamıyorum çünkü Genişletmek için tıkla ... ilac yok amma fitil oluyor ishal icin onan kulana bilirsin
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 6 Şubat 2023 #3 Yenianniş_' Alıntı: Bebeğim emiyorda, ishal ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu? tuvalate çıkamıyorum çünk Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Şubat 2023 Yenianniş_' Alıntı: Bebeğim emiyorda, ishal ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu? tuvalate çıkamıyorum çünkü Genişletmek için tıkla ... Doktor probiyotik veriyo canım bende kullandım probiyotik ama doktorun emzirdigini bilerek yazması lazim
Yenianniş_' Alıntı: Bebeğim emiyorda, ishal ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu? tuvalate çıkamıyorum çünk Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Şubat 2023 Yenianniş_' Alıntı: Bebeğim emiyorda, ishal ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu? tuvalate çıkamıyorum çünkü Genişletmek için tıkla ... Doktor probiyotik veriyo canım bende kullandım probiyotik ama doktorun emzirdigini bilerek yazması lazim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 6 Şubat 2023 #4 Yenianniş_' Alıntı: Bebeğim emiyorda, ishal ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu? tuvalate çıkamıyorum çünkü Genişletmek için tıkla ... Doktoruna Danış canim ona göre ilaç yazıcaktir
Yenianniş_' Alıntı: Bebeğim emiyorda, ishal ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu? tuvalate çıkamıyorum çünkü Genişletmek için tıkla ... Doktoruna Danış canim ona göre ilaç yazıcaktir
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 6 Şubat 2023 #5 Yenianniş_' Alıntı: Bebeğim emiyorda, ishal ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu? tuvalate çıkamıyorum çünkü Genişletmek için tıkla ... Doktorun önerdiği ilacı kullan canım bu tür ilaclar süte geçiyor genelde
Yenianniş_' Alıntı: Bebeğim emiyorda, ishal ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu? tuvalate çıkamıyorum çünkü Genişletmek için tıkla ... Doktorun önerdiği ilacı kullan canım bu tür ilaclar süte geçiyor genelde