Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar bıktım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Aynurka" data-source="post: 159673" data-attributes="member: 3793"><p>Ama öylede yaptığı çok ağrıma gidiyor iki evladını birbirinden ayırıyor ama eşim bunu göremiyor bana kızıyor bide bişey diyince</p><p>[automerge]1642426161[/automerge]</p><p></p><p>Zaten eşimle kavga ettim bu konuda hayatta giydirmem aldığı kıyafet sana yemin ederim hediye bile goturulmez durumları kötü de değil ama aşırı cimriler eşimin marketi var kayinbabam inşaatçı eşim kardeşleri ailesi ne isterse alıyor bir ihtiyaçları olduğunda çocuklar babasına değil abisine diyor o derece</p><p>[automerge]1642426170[/automerge]</p><p></p><p>Zaten eşimle kavga ettim bu konuda hayatta giydirmem aldığı kıyafet sana yemin ederim hediye bile goturulmez durumları kötü de değil ama aşırı cimriler eşimin marketi var kayinbabam inşaatçı eşim kardeşleri ailesi ne isterse alıyor bir ihtiyaçları olduğunda çocuklar babasına değil abisine diyor o derece</p><p>[automerge]1642426354[/automerge]</p><p></p><p>Koydum zaten dedim karına eş çocuğuna baba olmayı öğrenmeden aileni savunmayı öğrenmeden birdaha bu eve gelme ben onun ailesine hep çok iyi davrandım kaynanamın oğlu 3 e gidiyordu okumayi yazmayı 100 e kadar saymayı ben öğrettim herşeyiyle ben ilgilendim hem ise gittim hem gelince çocuğuyla ilgilendim bide yaptıklarına bak yazıklar olsun hepsine verdiğim emeğe</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aynurka, post: 159673, member: 3793"] Ama öylede yaptığı çok ağrıma gidiyor iki evladını birbirinden ayırıyor ama eşim bunu göremiyor bana kızıyor bide bişey diyince [automerge]1642426161[/automerge] Zaten eşimle kavga ettim bu konuda hayatta giydirmem aldığı kıyafet sana yemin ederim hediye bile goturulmez durumları kötü de değil ama aşırı cimriler eşimin marketi var kayinbabam inşaatçı eşim kardeşleri ailesi ne isterse alıyor bir ihtiyaçları olduğunda çocuklar babasına değil abisine diyor o derece [automerge]1642426170[/automerge] Zaten eşimle kavga ettim bu konuda hayatta giydirmem aldığı kıyafet sana yemin ederim hediye bile goturulmez durumları kötü de değil ama aşırı cimriler eşimin marketi var kayinbabam inşaatçı eşim kardeşleri ailesi ne isterse alıyor bir ihtiyaçları olduğunda çocuklar babasına değil abisine diyor o derece [automerge]1642426354[/automerge] Koydum zaten dedim karına eş çocuğuna baba olmayı öğrenmeden aileni savunmayı öğrenmeden birdaha bu eve gelme ben onun ailesine hep çok iyi davrandım kaynanamın oğlu 3 e gidiyordu okumayi yazmayı 100 e kadar saymayı ben öğrettim herşeyiyle ben ilgilendim hem ise gittim hem gelince çocuğuyla ilgilendim bide yaptıklarına bak yazıklar olsun hepsine verdiğim emeğe [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar bıktım