Sorum var Kizlar bir sorum olucak bakar misiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Kizlar bir sorum olucak bakar misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 760 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bir sorum olucak bakar misiniz
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep41

gözde sevim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 13 haftalik hamileyim fakat duz şekilde uzanırken belim ve bacaklarım tutuluyor resmen hareket etmekte zorlanıyorum çok ağrım oluyor sizce nedeni ne olabilir daha önce enfeksiyondan genta diye bir iğne vurdurmustm ondan sonra böyle olmaya başladı normal mi sizce
Cnm bende 13 haftalık hamileyim ayaklarım öyle oluyor ama benimki varis den dolayı ama dtro göründünmu neyden dolayiymis
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim kalça kemiğim ağrıyor düz yatarken kalkarken

Son düzenleme:

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bende 13 haftalık hamileyim ayaklarım öyle oluyor ama benimki varis den dolayı ama dtro göründünmu neyden dolayiymis

Canim benim de varislerim var ilk gebeligimden kalan doktora henüz böyle bir rahatsızlıktan bahsetmedim salı günü gidince sorucam aynı şekilde kalça kemiğim ve dizlerim falan tutuluyor böyle hareket edince ayağa kalkmaya çalışınca sağa sola dönünce ağrım çok oluyor tutuluyor böyle

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar 13 haftalik hamileyim fakat duz şekilde uzanırken belim ve bacaklarım tutuluyor resmen hareket etmekte zorlanıyorum çok ağrım oluyor sizce nedeni ne olabilir daha önce enfeksiyondan genta diye bir iğne vurdurmustm ondan sonra böyle olmaya başladı normal mi sizce
Bebeğin büyüyor canım hafif baskı da olsa seni etkiliyor demek ki çok ayakta kalma ilaca bağlı odugunu düşünmüyorum kendini yorma takip et bakalım aynı ağrılar olacak mı

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin büyüyor canım hafif baskı da olsa seni etkiliyor demek ki çok ayakta kalma ilaca bağlı odugunu düşünmüyorum kendini yorma takip et bakalım aynı ağrılar olacak mı
Doğrudur olabilir canim çok ayakda kalmıyorum aslında ama şu 2 haftadır bu ağrıyı yaşıyorum bende anlamadım neden olduğunun birde benim kese dışında kanama da vardi ultrason da gozukmustu ondan dolayimidir bilmiyorum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Doğrudur olabilir canim çok ayakda kalmıyorum aslında ama şu 2 haftadır bu ağrıyı yaşıyorum bende anlamadım neden olduğunun birde benim kese dışında kanama da vardi ultrason da gozukmustu ondan dolayimidir bilmiyorum
Kanamanın etkisi yoktur canım yoğun enfeksiyonun var etkili olur ağrı da son tahlillerin nasıl di

gözde sevim

Kayıtlı Üye
rank
Cnm zaten 13bhaftalarda kasılma olabilir sağ sol sırt falan bu uygulamaya bak 13 haftalık ne diyor haftanın detayı bak öğrenirsin cnm aynı banada öyle oluyor

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Kanamanın etkisi yoktur canım yoğun enfeksiyonun var etkili olur ağrı da son tahlillerin nasıl di
Enfeksiyonum birz azalmış dedi doktor ama iki hafta önceydi şu kac gündür de vajina girişinde kaşıntım var tekrar tahlil yaptırmam gerekiyor dimi

Cnm zaten 13bhaftalarda kasılma olabilir sağ sol sırt falan bu uygulamaya bak 13 haftalık ne diyor haftanın detayı bak öğrenirsin cnm aynı banada öyle oluyor
İlk gebeligimde olmadı böyle bu ikinci gebeligim bunda yaşıyorum sadece anlayamadim

İlk gebeligimde olmadı böyle bu ikinci gebeligim bunda yaşıyorum sadece anlayamadim

gözde sevim

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyonum birz azalmış dedi doktor ama iki hafta önceydi şu kac gündür de vajina girişinde kaşıntım var tekrar tahlil yaptırmam gerekiyor dimi

Geçmemize tekrar doktora görün krem kulaiyonmu kaşıntı icin

Tüm sayfalar yüklendi.