Sorum var Kızlar bişey sorucam

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sehriiiiiiii tarafından oluşturulan Kızlar bişey sorucam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,256 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bişey sorucam
Konbuyu başlatan Sehriiiiiiii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Aranızda düşüyü olanınız varmı yani sancılımı oluyor? İlle ağrı oluyormu bende kanama yada ağrı yok ama geçen sefer su kıvamlı bişey geldiyinden dolayı çok rahatsızım
Ben ikikere dusuk yasadim yani kalp durmasida dusuk sayiliyo kendi dusmedi yani ilacla dusrduler ama ilk olanda kanamma vardi nokta kadar leke geldi kahverengi acile gttm hemen kalbinn durdugunu ogrenmistm hc agrim yoktu sonra o kanama o kadar fazlalastiki hcbisey tutmuyodu yani sonra kurtaj oldum iste dgerleri buyuktu ondada agri yoktu kanamada yoktu sadece oyle kendimi cok halsiz hssettm cok kotu ayakta duramiyordum sanki sirtimda100 kilo bi insan tasirmiscasina ayaga kalksam dusuyordum o 4 aylkti agri falan hc olmadi

Sehriiiiiiii

Kayıtlı Üye
rank
Ben ikikere dusuk yasadim yani kalp durmasida dusuk sayiliyo kendi dusmedi yani ilacla dusrduler ama ilk olanda kanamma vardi nokta kadar leke geldi kahverengi acile gttm hemen kalbinn durdugunu ogrenmistm hc agrim yoktu sonra o kanama o kadar fazlalastiki hcbisey tutmuyodu yani sonra kurtaj oldum iste dgerleri buyuktu ondada agri yoktu kanamada yoktu sadece oyle kendimi cok halsiz hssettm cok kotu ayakta duramiyordum sanki sirtimda100 kilo bi insan tasirmiscasina ayaga kalksam dusuyordum o 4 aylkti agri falan hc olmadı

Ben ikikere dusuk yasadim yani kalp durmasida dusuk sayiliyo kendi dusmedi yani ilacla dusrduler ama ilk olanda kanamma vardi nokta kadar leke geldi kahverengi acile gttm hemen kalbinn durdugunu ogrenmistm hc agrim yoktu sonra o kanama o kadar fazlalastiki hcbisey tutmuyodu yani sonra kurtaj oldum iste dgerleri buyuktu ondada agri yoktu kanamada yoktu sadece oyle kendimi cok halsiz hssettm cok kotu ayakta duramiyordum sanki sirtimda100 kilo bi insan tasirmiscasina ayaga kalksam dusuyordum o 4 aylkti agri falan hc olmadi
Ama bende hiç bir ağrı fln yok baş ağrısı fln hiç bişi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar