Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar bu kez konu kendi annem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="iki kiz iki oğlan annesi" data-source="post: 68917" data-attributes="member: 2272"><p>Sürekli ediyorum canim dua ama umut yok gibi</p><p>[automerge]1630989911[/automerge]</p><p></p><p>Az zaman kaldı basindan beri böyle canim degiscegini sanmıyorum zaten evde bile olmayacak ki kaynanamgille karsilassin sadece görürse eşimi görür onu da kabul etmiyo aman yaaa valla napcam sastim kaldim</p><p>[automerge]1630989975[/automerge]</p><p></p><p>Az zaman kaldı basindan beri böyle canim degiscegini sanmıyorum zaten evde bile olmayacak ki kaynanamgille karsilassin sadece görürse eşimi görür onu da kabul etmiyo aman yaaa valla napcam sastim kaldim</p><p></p><p>Kaynanam evde çocuklara bakacak canim annem de kalsa kalsa 1 gece kalacak hastanede onlarla bir araya gelmeyecek bile</p><p>[automerge]1630990028[/automerge]</p><p></p><p>Az zaman kaldı basindan beri böyle canim degiscegini sanmıyorum zaten evde bile olmayacak ki kaynanamgille karsilassin sadece görürse eşimi görür onu da kabul etmiyo aman yaaa valla napcam sastim kaldim</p><p></p><p>Kaynanam evde çocuklara bakacak canim annem de kalsa kalsa 1 gece kalacak hastanede onlarla bir araya gelmeyecek bile </p><p></p><p>Aman valla napcam bilmiyorum iyice psikolojim bozuldu yeminle valla insan evladını böyle bir zamanda yanliz birakirmi</p><p>[automerge]1630990521[/automerge]</p><p></p><p>Az zaman kaldı basindan beri böyle canim degiscegini sanmıyorum zaten evde bile olmayacak ki kaynanamgille karsilassin sadece görürse eşimi görür onu da kabul etmiyo aman yaaa valla napcam sastim kaldim</p><p></p><p>Kaynanam evde çocuklara bakacak canim annem de kalsa kalsa 1 gece kalacak hastanede onlarla bir araya gelmeyecek bile </p><p></p><p>Aman valla napcam bilmiyorum iyice psikolojim bozuldu yeminle valla insan evladını böyle bir zamanda yanliz birakirmi</p><p></p><p>bana kırgınlık yok zaten canim ama okadar inat ki 2 sene olacak belki aynı şehirde olduğumuz halde gelmez benim evime hep ben çocuklarla gittim annemin yanına doğum için temizlik yaptım mesela boya badana hali koltuk perde camlar şu bu koca ev yani gelmedi ben kendim yaptım eşim de yardımcı oldu sağolsun eşim yardım etmese benherseyi tek yapacaktım bir arayıp da yardıma ihtiyacın varmı bile demedi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iki kiz iki oğlan annesi, post: 68917, member: 2272"] Sürekli ediyorum canim dua ama umut yok gibi [automerge]1630989911[/automerge] Az zaman kaldı basindan beri böyle canim degiscegini sanmıyorum zaten evde bile olmayacak ki kaynanamgille karsilassin sadece görürse eşimi görür onu da kabul etmiyo aman yaaa valla napcam sastim kaldim [automerge]1630989975[/automerge] Az zaman kaldı basindan beri böyle canim degiscegini sanmıyorum zaten evde bile olmayacak ki kaynanamgille karsilassin sadece görürse eşimi görür onu da kabul etmiyo aman yaaa valla napcam sastim kaldim Kaynanam evde çocuklara bakacak canim annem de kalsa kalsa 1 gece kalacak hastanede onlarla bir araya gelmeyecek bile [automerge]1630990028[/automerge] Az zaman kaldı basindan beri böyle canim degiscegini sanmıyorum zaten evde bile olmayacak ki kaynanamgille karsilassin sadece görürse eşimi görür onu da kabul etmiyo aman yaaa valla napcam sastim kaldim Kaynanam evde çocuklara bakacak canim annem de kalsa kalsa 1 gece kalacak hastanede onlarla bir araya gelmeyecek bile Aman valla napcam bilmiyorum iyice psikolojim bozuldu yeminle valla insan evladını böyle bir zamanda yanliz birakirmi [automerge]1630990521[/automerge] Az zaman kaldı basindan beri böyle canim degiscegini sanmıyorum zaten evde bile olmayacak ki kaynanamgille karsilassin sadece görürse eşimi görür onu da kabul etmiyo aman yaaa valla napcam sastim kaldim Kaynanam evde çocuklara bakacak canim annem de kalsa kalsa 1 gece kalacak hastanede onlarla bir araya gelmeyecek bile Aman valla napcam bilmiyorum iyice psikolojim bozuldu yeminle valla insan evladını böyle bir zamanda yanliz birakirmi bana kırgınlık yok zaten canim ama okadar inat ki 2 sene olacak belki aynı şehirde olduğumuz halde gelmez benim evime hep ben çocuklarla gittim annemin yanına doğum için temizlik yaptım mesela boya badana hali koltuk perde camlar şu bu koca ev yani gelmedi ben kendim yaptım eşim de yardımcı oldu sağolsun eşim yardım etmese benherseyi tek yapacaktım bir arayıp da yardıma ihtiyacın varmı bile demedi [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar bu kez konu kendi annem