Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar bu kez konu kendi annem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="iki kiz iki oğlan annesi" data-source="post: 69540" data-attributes="member: 2272"><p>Canım RABBIM sana da yar ve yardımcı olsun insallah benim anne de ayni once calisiyodu işleri bahane etti şimdi tek başına kaliyo evinde genel temizlik bende yaptım 2 hafta once bitti gene kocamdan allah razi olsun ki benden çok o iş yaptı ne anne ne kaynana gelmedi biz olsak kosa kosa gideriz ikisine de temizlik şunu bunu geçtim yaptım bitti şükür ama doğum yani kolay bişey değil her ne kadar ilk doğum um olmasa da insan yanında birini istiyo hastanede 4 yıl önce 3 üncü çocuğuma kaynanam geldi yanima hastanede onume bir kap yemek koyyodu sanki kendi yapiyomus gibi bende yemiyom deyince zik kim ye diye kendi yeyip kalkiyodu ne bir bebegin altını aldı ne bana yardımcı oldu oğlu geldimi kendini acindiriyodu çok yoruldum diyerekten sanki o doğurdu bebeği de bu sefer dedim ama kimseyi istemiyorum yanimda ben kendi kendime bakarım dedim gelene kapim açık kovcak değilim ya</p><p>[automerge]1631090502[/automerge]</p><p></p><p>RABBIM yardımcımız olsun canim.hepimizin insallah valla zor bir durum ama mecbur yani benim okula gidip gelmem yarim saat okul uzak değil 10 dakka mesafede ama 4.çocukla gidersem yarım saati bulacak git gel yapmam bir sabah birakcam bir geri almaya gidecem yaz günü olsa neyse ama kış geliyo minicik çocuğu alıp da gidemem hasta olsa gene bana suç bulurlar dışarı çıkardın da hasta ettin bebeği diye</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iki kiz iki oğlan annesi, post: 69540, member: 2272"] Canım RABBIM sana da yar ve yardımcı olsun insallah benim anne de ayni once calisiyodu işleri bahane etti şimdi tek başına kaliyo evinde genel temizlik bende yaptım 2 hafta once bitti gene kocamdan allah razi olsun ki benden çok o iş yaptı ne anne ne kaynana gelmedi biz olsak kosa kosa gideriz ikisine de temizlik şunu bunu geçtim yaptım bitti şükür ama doğum yani kolay bişey değil her ne kadar ilk doğum um olmasa da insan yanında birini istiyo hastanede 4 yıl önce 3 üncü çocuğuma kaynanam geldi yanima hastanede onume bir kap yemek koyyodu sanki kendi yapiyomus gibi bende yemiyom deyince zik kim ye diye kendi yeyip kalkiyodu ne bir bebegin altını aldı ne bana yardımcı oldu oğlu geldimi kendini acindiriyodu çok yoruldum diyerekten sanki o doğurdu bebeği de bu sefer dedim ama kimseyi istemiyorum yanimda ben kendi kendime bakarım dedim gelene kapim açık kovcak değilim ya [automerge]1631090502[/automerge] RABBIM yardımcımız olsun canim.hepimizin insallah valla zor bir durum ama mecbur yani benim okula gidip gelmem yarim saat okul uzak değil 10 dakka mesafede ama 4.çocukla gidersem yarım saati bulacak git gel yapmam bir sabah birakcam bir geri almaya gidecem yaz günü olsa neyse ama kış geliyo minicik çocuğu alıp da gidemem hasta olsa gene bana suç bulurlar dışarı çıkardın da hasta ettin bebeği diye [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar bu kez konu kendi annem