Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar bu kez konu kendi annem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Şeydoşş" data-source="post: 69549" data-attributes="member: 1121"><p>En iyisi öyle canım çok şükür kaynanam kızına nasılsa bana da öyle yemesem sinirlenir ama vitamin alamadım diye sinirlenir öyle zıkkım ye falan demez asla onada allah hidayet versin. En iyisi tek olmak ne karışan var ne eden annem gelse yanıma bi köşede uyur başka bi ihtiyacımı da giderirmi allah bilir kaynanam kalacak yanımda doğumdan sonra dikişlerin olacak korkarsın ilk çocuk yardıma ihtiyacın olur diye bırakmıyor her zorluğumuda giderir canla başla allah razı olsun ama annemin içtenliğinin olmaması üzüyor bunları annemin yapması gerekirken bi gece kalacak sadece hastanede mesela ondada ne işime yarayacakki diyorum geçip bi köşede oturacak bide saçma sapan davranacak kesin mama ver su ver diye bende vermeyince suratını asıp gider bile ablamın çocuğuna gizli gizli mama vermişti bi gün sadece bıraktı bakması için dolapta sağılmış süt olduğu halde mama verdirmiyor diye etmediğini demediğini bırakmadı kendisi emzirmemiş uğraşmamak için mamalara anne sütünden daha fazla güveniyor bide inadına verdirmeye çalışıyor yok dedikce ne desek tersini kabul edip can sıkmaya çalışıyor uyumsuzluk için ablama bile kaynanasının evinde oturdu diye demedik bırakmadı kirada mı oturuyum dedi boş ev varken adamlar evini kiraya verebilir ama geçin oturun demiş paranız gitmesin.. ama işte anne yoksa yanında hep kimsesizsin bunu anladım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Şeydoşş, post: 69549, member: 1121"] En iyisi öyle canım çok şükür kaynanam kızına nasılsa bana da öyle yemesem sinirlenir ama vitamin alamadım diye sinirlenir öyle zıkkım ye falan demez asla onada allah hidayet versin. En iyisi tek olmak ne karışan var ne eden annem gelse yanıma bi köşede uyur başka bi ihtiyacımı da giderirmi allah bilir kaynanam kalacak yanımda doğumdan sonra dikişlerin olacak korkarsın ilk çocuk yardıma ihtiyacın olur diye bırakmıyor her zorluğumuda giderir canla başla allah razı olsun ama annemin içtenliğinin olmaması üzüyor bunları annemin yapması gerekirken bi gece kalacak sadece hastanede mesela ondada ne işime yarayacakki diyorum geçip bi köşede oturacak bide saçma sapan davranacak kesin mama ver su ver diye bende vermeyince suratını asıp gider bile ablamın çocuğuna gizli gizli mama vermişti bi gün sadece bıraktı bakması için dolapta sağılmış süt olduğu halde mama verdirmiyor diye etmediğini demediğini bırakmadı kendisi emzirmemiş uğraşmamak için mamalara anne sütünden daha fazla güveniyor bide inadına verdirmeye çalışıyor yok dedikce ne desek tersini kabul edip can sıkmaya çalışıyor uyumsuzluk için ablama bile kaynanasının evinde oturdu diye demedik bırakmadı kirada mı oturuyum dedi boş ev varken adamlar evini kiraya verebilir ama geçin oturun demiş paranız gitmesin.. ama işte anne yoksa yanında hep kimsesizsin bunu anladım [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar bu kez konu kendi annem