Kizlar çam sakura da dogum yapio.memnun kalan varmi??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kubraemir34 tarafından oluşturulan Kizlar çam sakura da dogum yapio.memnun kalan varmi?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,229 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar çam sakura da dogum yapio.memnun kalan varmi??
Konbuyu başlatan Kubraemir34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kubraemir34

Kayıtlı Üye
rank
Ben normalde ozel hastaneye gidiyorum kontrollerime fakat cok fazla kararsizim bilgisi olan beni aydinlatsin lutfennn🙄🙄🙄

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Ben normalde ozel hastaneye gidiyorum kontrollerime fakat cok fazla kararsizim bilgisi olan beni aydinlatsin lutfennn🙄🙄🙄
Arkadaşım özele gidiyordu özel sezeryan teklifinde bulununca gitmedi suyu gelip acilden giriş yaptı normal dogum oldu sakurada memnundu canım bende 4 martta doğum için gün aldım canım sezeryan benimkide bakalım nasıl olacak

Kubraemir34

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşım özele gidiyordu özel sezeryan teklifinde bulununca gitmedi suyu gelip acilden giriş yaptı normal dogum oldu sakurada memnundu canım bende 4 martta doğum için gün aldım canım sezeryan benimkide bakalım nasıl olacak
Sakuraya mi gun aldin canim benim 30.haftalik olcak bundan sonra oraya gitsem muayene icin dogum icin.sikinti olir mu acaba bi kere muayene.ye gitmistim doltor hic ilgilenmedi o gunden sonra cok sogudum😏

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Sakuraya mi gun aldin canim benim 30.haftalik olcak bundan sonra oraya gitsem muayene icin dogum icin.sikinti olir mu acaba bi kere muayene.ye gitmistim doltor hic ilgilenmedi o gunden sonra cok sogudum😏
Kadının biri bazı doktorlar ilgilenmedi ben bir kaçına gittim demişti ben 2 kez Ali Selçuk Yeniocak diye birine gittim çok iyi bir dr du sonuncusunda Alime yazıyor du kâğıtta onu sevmedim bak herkez bir değil işte rabbim iyilerle karsilastirsin mesela acile indim gün için yeşil alana falan çok güzel karşılandim ilgilenildi yani sansima mi diyim ne diyim ama kadin drlari sevemedim son gidiste

Kubraemir34

Kayıtlı Üye
rank
Kadının biri bazı doktorlar ilgilenmedi ben bir kaçına gittim demişti ben 2 kez Ali Selçuk Yeniocak diye birine gittim çok iyi bir dr du sonuncusunda Alime yazıyor du kâğıtta onu sevmedim bak herkez bir değil işte rabbim iyilerle karsilastirsin mesela acile indim gün için yeşil alana falan çok güzel karşılandim ilgilenildi yani sansima mi diyim ne diyim ama kadin drlari sevemedim son gidiste
Benim gittigim de kadindi yuzume bile bakmadi hep asistanlara baktirio alalhim iyi insanlarla karsilastrsin herkesi devlet hastanelerinde bi iyi doktora denk gelemedim😏 randevu kolay alabiliyor musun canim kontrol icin

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Benim gittigim de kadindi yuzume bile bakmadi hep asistanlara baktirio alalhim iyi insanlarla karsilastrsin herkesi devlet hastanelerinde bi iyi doktora denk gelemedim😏 randevu kolay alabiliyor musun canim kontrol icin
Ben 33 haftaya kadar bagcilarin hastasiydim orda dediler burasi yogun sana doguma gun veremeyiz basaksehire git zor dusurdum gece 3 falandı i öyle buldum dr baktım iyi ikinci randevuyu hatırlatma açtı aynı dr aldım perşembe arayın diyorlar ama randevular çarşamba sabah 10 gibi açıldı birde o gün dene ikinci gidiste 35 haftadaydım dr kağıt yazdı bende seker var 3 gidiste randevusuz dedidigi günde gittim o bayan dr da yeşil alana in gün al dedi randevu gerçekten zor bulunuyor çarşamba bi dene 2 haftada bir açılıyor demişti barkottaki kız

Gamze555

Kayıtlı Üye
rank
Ben de oraya gidiyorum Bi sorun yaşamadım ama 37. Haftamdayim ve randevu bulamıyorum. 38.haftada randevu alıp gel dediler 🙄 son haftalar da randevu al demeleri çok saçma çıkmıyor zaten randevu. Neredeyse dogurcam hala randevu bekliyorum

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi hastane özel hastane gibi AVM çiçekçi mağazası marketti ama bende bı kaç kere muayene gittim stajer ler baktı doktor yok falan hamile bı kadın gelmişti doğum için eşyaları falan kadın patliyacak gibi stajyer ler soktir yok acilden kayıt yaptırın demez mi kadın neredeyse yürüyen merdiven lerde doğuracak bidaha da gitmedim görüntü var ama boş

Tüm sayfalar yüklendi.