Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar çok dardayim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="can kızım" data-source="post: 478762" data-attributes="member: 7760"><p>Günaydın kızlar nasılsınız çok çıkmazdayim iki yıllık evliyim eşimle nişanlıyken maddi açıdan zorluğa girdiler eşim ve ailesi dolayısıyla kararlaştirdiklari başlık parası saçmalığıni tam veremediler ailem de cahil kültür seviyesi düşük istediğine can ciğer olan insanlar ılımlı davranmadilar eşime ailesine dahası düğünden sonra da annemin kalp kırıcı diyalogları bitmedi defalarca kez beni eşimi kırdı yine alttan aldık evimize geldi hürmet ettik ikramda bulunduk eşimin gururunu inciten laflar söylediği için iki yıldır hazmedemiyor onları varlıklarını dün yine durup dururken parladı bana da ağza alınmayacak şeyler dedi gece sert bir şekilde uyandırıp çay yaptırdı ya ben ya ailen dedi gidersen oraya bi daha gelme dedi bana çok sert davranıyor sana da ailene de dünyayı dar edecem dedi kızım çok şükür var ama ortada çocuğum olmasaydı kaçıp giderdim kimse de bulamasaydi beni dayanilacak gibi değil akıl verin ne yapayım</p><p>[automerge]1699773025[/automerge]</p><p>Kaçıp gitsem belki de kızım ilerde beni asla affetmeyecek anneme hakkımı helal etmiyorum beni bu duruma düşürdü sivri dili yüzünden</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="can kızım, post: 478762, member: 7760"] Günaydın kızlar nasılsınız çok çıkmazdayim iki yıllık evliyim eşimle nişanlıyken maddi açıdan zorluğa girdiler eşim ve ailesi dolayısıyla kararlaştirdiklari başlık parası saçmalığıni tam veremediler ailem de cahil kültür seviyesi düşük istediğine can ciğer olan insanlar ılımlı davranmadilar eşime ailesine dahası düğünden sonra da annemin kalp kırıcı diyalogları bitmedi defalarca kez beni eşimi kırdı yine alttan aldık evimize geldi hürmet ettik ikramda bulunduk eşimin gururunu inciten laflar söylediği için iki yıldır hazmedemiyor onları varlıklarını dün yine durup dururken parladı bana da ağza alınmayacak şeyler dedi gece sert bir şekilde uyandırıp çay yaptırdı ya ben ya ailen dedi gidersen oraya bi daha gelme dedi bana çok sert davranıyor sana da ailene de dünyayı dar edecem dedi kızım çok şükür var ama ortada çocuğum olmasaydı kaçıp giderdim kimse de bulamasaydi beni dayanilacak gibi değil akıl verin ne yapayım [automerge]1699773025[/automerge] Kaçıp gitsem belki de kızım ilerde beni asla affetmeyecek anneme hakkımı helal etmiyorum beni bu duruma düşürdü sivri dili yüzünden [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar çok dardayim