Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar çok doluyum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Aleyna Yavuz" data-source="post: 507313" data-attributes="member: 3760"><p>Kızlar hayırlı geceler normalde böyle postlar açmam kolay kolay ama gerçekten çok doldum iyi değilim. Annemle tartıştım. Sebebi de kız kardeşim bana resim atmış bi baktım kulağı boynu kanlar içinde saçını boynunu her yerini yolup kızı dövmüş annem babam hep saldırgan bir kişiliğe sahip şiddet görerek büyüdük babam çok nadir vurur bağırır ama annem her seferinde birine bile sinirlense bize sarardı her neyse kardeşimle odasını toplamıyor dağınık vs diye kavga etmişler bende o sinirle aradım bir daha o kıza elin kalkarsa polisi ararım kum torbanız mı sizin dedim baya girdik işte her yeri bok içinde bırakıyor da bilmem ne bana ne laf söylüyosun falan dedi ağzın lağım çukurundan beter düzgün söz çıkmıyor yıllarca bize sinirlenip orospu kaşar diyerek dövdün adam olup elalemin adamlarıyla fink atacağına bize analık yapıp saygı göreydin şimdi ağlama dedim. Elisayı da size bilerek gönderip gelmiyorum önce o ağzını düzelt kadın olacaksın dedim kapadım yüzüne aradı açmadım işte bana köpek diyormuş Allah belamı versin miş anaya bakar mısın bi kere ana olsan beddua etmeye dilin varmaz yok işte ben bağırıyormuşum kızıyormuşum elisa'ya da bilmem ne. Kızlar kızıma iki konuda kızıyorum bir ayakta yeme konusu oturarak yemezsen elinden alırım oturarak ye diyorum bide kendine zarar verecek bişey alırsa bırak diyorum bu bağırmak mı şimdi tabi ki uyarıcam uyarmasan alışıp şımaracak ve söz dinlemicek zararlı olmadığını bilmesi gerek. Annem bana çok şey yaşattı kardeşlerimden en çok bana bi abim bi kız kardeşim var zaten babasız büyüdük biz annemle babam akraba evliliği babam hep başka kadınlarla konuşurdu bize ilgi göstermezdi sevmezdi varlık içinde yoklukla büyüttü paramızı amcama babanneme yedirdi annem benden önce iki evlat kaybetti annesi babası öldü hep dedim normal bu kadının sınırlı olması yaşadıkları kolay değil dedim hep aklamaya sevmeye çalıştım annemi ama annem ne zaman babama yada kendi kendine bişeye sinirlense bize küfürler edip döverdi bi gün annem gizli telefon kullanıyodu ve erkek numarası hep erkeklerle konuşuyır hatta biriyle görüşürken bizi de götürürdü abimle daha küçüğüz tabi anne korkusu var susardık bi gün o telefon babamın eline geçti bu kimin dedi annem de aleynanın arkadaşının telefonu ona vermiş dedi iftira attı bana bi anne iftira atar mı gerçekleri söyledim dayağı yedim abim ses etmedi o çok korkardı ben haksızlığa gelemediğim için çok dayak yedim üniversite kazandım annem göndermedi gidemezsin dedi hayatımın içine etti iki işte çalıştım paralar hep annem de elim bi kuruş görmedi işten eve evden işe yaşım 24 daha cafe nedir bilmem külkedisi gibi iş ev ev iş evde bide temizlik vs bilmem ne şimdi tam bir obsesif derecesine gelecek kadar temizlik hastası oldum sinirlenip kafama taktıkça bi bakıyorum evin her yerine girişmişim annem her şeyime engel oldu eşimle evlenmek istedim kaynanama türlü türlü hakkımda iftira attı yok bana borç kitledi yok şöyle biri yok böyle biri o borçta zamanında beni dövdüğü için darp raporu çıkardım ve 2500 lira para cezası kesmişlerdi o hakime de ben dövmedim işte kızdım diyip bire beş ekleyip ifade vermiş hâkim inanmayıp para cezası aynısı tekrarlanırsa hapis cezası kararı vermişti. Annem beni herkese rezil etti. Onu hep içimde temiz tutmaya çalıştım anne bağırır babam bizi sahipsiz bıraktı normal dedim ama yok neyse annem hep oyaladı eşimle olan nişanımı kaynanama beni kötüleyip vazgeçirmeye çalıştı çünkü elindeki toplu paralar gidecekti o zaman eşim sahip çıktı anne yLan söylüyor bu kadın dedi neyse biz eşimle nikah günü aldık ve bunu anneme söyledik beni evden kovdu gecenin beşinde evden gittim ve hesabımdaki bütün parayı çekmişti konuşmafım takı hamile olduğumu öğrenene kadar elisaya hamileyken bana öyle melekti ki oda beni sevdiğinden değil millete hava atmak sırf torun oldu diye annem kendini göstermeyi çok sever neyse affettim dedim Allah'a havale ediyorum eşime kalsa asla yanıma dahi yaklaştırmazdı ama karışmadı sen bilirsin sana yaptıklRını unutmam dedi neyse ara ara gene böyle salakça hareketleri oluyordu ama sırf elisayı göstermem diye bana hep ılımlı davranıyordu. Sonra işte sürekli hep yok abin 4 aylıkken 8 kiloydu bu çocuk zayıf bu ne kuş gibi ve sürekli bunu tekrarlıyodu kıyasladığı insan kızı yani bide kaç yaşında kadınsın tamam anladım en iyi bakan anne sensin yok işte çocuk benim poğaçalarımı özlemiş bilmem ne ya zaten hamileliğin verdiği psikoloji bana yetiyor kendi annemin bile böyle yapması öyle zoruma gidiyordu ki sanki ben beceriksizim artık doldum doldum bugün patladım kız kardeşim 17 yaşinda ona o kadar üzülüyorum ki onunda psikolojisi felaket gelip gidip kıza sarıyor o resmi de görünce dayanamadım saydım ağzıma geleni yok ben terbiyesizmişim köpekmişim biz onun analığına kurban olacakmışız Allah bizi evlatlarımızla sınasınmışta bilmem ne gelme doğumuma dedim diye kudurdu artık canıma tak etti kafamı duvarlara vurmak istiyorum ya başkası olsa hadi boşver ya kendi ailemden yıllarca hem psikolojik hem de böyle şiddet görmek gerçekten artık allahım al canımı diyorum dayanamıyorum kusura bakmayın tutamadım kendimi hakkınızı helal edin kızlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aleyna Yavuz, post: 507313, member: 3760"] Kızlar hayırlı geceler normalde böyle postlar açmam kolay kolay ama gerçekten çok doldum iyi değilim. Annemle tartıştım. Sebebi de kız kardeşim bana resim atmış bi baktım kulağı boynu kanlar içinde saçını boynunu her yerini yolup kızı dövmüş annem babam hep saldırgan bir kişiliğe sahip şiddet görerek büyüdük babam çok nadir vurur bağırır ama annem her seferinde birine bile sinirlense bize sarardı her neyse kardeşimle odasını toplamıyor dağınık vs diye kavga etmişler bende o sinirle aradım bir daha o kıza elin kalkarsa polisi ararım kum torbanız mı sizin dedim baya girdik işte her yeri bok içinde bırakıyor da bilmem ne bana ne laf söylüyosun falan dedi ağzın lağım çukurundan beter düzgün söz çıkmıyor yıllarca bize sinirlenip orospu kaşar diyerek dövdün adam olup elalemin adamlarıyla fink atacağına bize analık yapıp saygı göreydin şimdi ağlama dedim. Elisayı da size bilerek gönderip gelmiyorum önce o ağzını düzelt kadın olacaksın dedim kapadım yüzüne aradı açmadım işte bana köpek diyormuş Allah belamı versin miş anaya bakar mısın bi kere ana olsan beddua etmeye dilin varmaz yok işte ben bağırıyormuşum kızıyormuşum elisa'ya da bilmem ne. Kızlar kızıma iki konuda kızıyorum bir ayakta yeme konusu oturarak yemezsen elinden alırım oturarak ye diyorum bide kendine zarar verecek bişey alırsa bırak diyorum bu bağırmak mı şimdi tabi ki uyarıcam uyarmasan alışıp şımaracak ve söz dinlemicek zararlı olmadığını bilmesi gerek. Annem bana çok şey yaşattı kardeşlerimden en çok bana bi abim bi kız kardeşim var zaten babasız büyüdük biz annemle babam akraba evliliği babam hep başka kadınlarla konuşurdu bize ilgi göstermezdi sevmezdi varlık içinde yoklukla büyüttü paramızı amcama babanneme yedirdi annem benden önce iki evlat kaybetti annesi babası öldü hep dedim normal bu kadının sınırlı olması yaşadıkları kolay değil dedim hep aklamaya sevmeye çalıştım annemi ama annem ne zaman babama yada kendi kendine bişeye sinirlense bize küfürler edip döverdi bi gün annem gizli telefon kullanıyodu ve erkek numarası hep erkeklerle konuşuyır hatta biriyle görüşürken bizi de götürürdü abimle daha küçüğüz tabi anne korkusu var susardık bi gün o telefon babamın eline geçti bu kimin dedi annem de aleynanın arkadaşının telefonu ona vermiş dedi iftira attı bana bi anne iftira atar mı gerçekleri söyledim dayağı yedim abim ses etmedi o çok korkardı ben haksızlığa gelemediğim için çok dayak yedim üniversite kazandım annem göndermedi gidemezsin dedi hayatımın içine etti iki işte çalıştım paralar hep annem de elim bi kuruş görmedi işten eve evden işe yaşım 24 daha cafe nedir bilmem külkedisi gibi iş ev ev iş evde bide temizlik vs bilmem ne şimdi tam bir obsesif derecesine gelecek kadar temizlik hastası oldum sinirlenip kafama taktıkça bi bakıyorum evin her yerine girişmişim annem her şeyime engel oldu eşimle evlenmek istedim kaynanama türlü türlü hakkımda iftira attı yok bana borç kitledi yok şöyle biri yok böyle biri o borçta zamanında beni dövdüğü için darp raporu çıkardım ve 2500 lira para cezası kesmişlerdi o hakime de ben dövmedim işte kızdım diyip bire beş ekleyip ifade vermiş hâkim inanmayıp para cezası aynısı tekrarlanırsa hapis cezası kararı vermişti. Annem beni herkese rezil etti. Onu hep içimde temiz tutmaya çalıştım anne bağırır babam bizi sahipsiz bıraktı normal dedim ama yok neyse annem hep oyaladı eşimle olan nişanımı kaynanama beni kötüleyip vazgeçirmeye çalıştı çünkü elindeki toplu paralar gidecekti o zaman eşim sahip çıktı anne yLan söylüyor bu kadın dedi neyse biz eşimle nikah günü aldık ve bunu anneme söyledik beni evden kovdu gecenin beşinde evden gittim ve hesabımdaki bütün parayı çekmişti konuşmafım takı hamile olduğumu öğrenene kadar elisaya hamileyken bana öyle melekti ki oda beni sevdiğinden değil millete hava atmak sırf torun oldu diye annem kendini göstermeyi çok sever neyse affettim dedim Allah'a havale ediyorum eşime kalsa asla yanıma dahi yaklaştırmazdı ama karışmadı sen bilirsin sana yaptıklRını unutmam dedi neyse ara ara gene böyle salakça hareketleri oluyordu ama sırf elisayı göstermem diye bana hep ılımlı davranıyordu. Sonra işte sürekli hep yok abin 4 aylıkken 8 kiloydu bu çocuk zayıf bu ne kuş gibi ve sürekli bunu tekrarlıyodu kıyasladığı insan kızı yani bide kaç yaşında kadınsın tamam anladım en iyi bakan anne sensin yok işte çocuk benim poğaçalarımı özlemiş bilmem ne ya zaten hamileliğin verdiği psikoloji bana yetiyor kendi annemin bile böyle yapması öyle zoruma gidiyordu ki sanki ben beceriksizim artık doldum doldum bugün patladım kız kardeşim 17 yaşinda ona o kadar üzülüyorum ki onunda psikolojisi felaket gelip gidip kıza sarıyor o resmi de görünce dayanamadım saydım ağzıma geleni yok ben terbiyesizmişim köpekmişim biz onun analığına kurban olacakmışız Allah bizi evlatlarımızla sınasınmışta bilmem ne gelme doğumuma dedim diye kudurdu artık canıma tak etti kafamı duvarlara vurmak istiyorum ya başkası olsa hadi boşver ya kendi ailemden yıllarca hem psikolojik hem de böyle şiddet görmek gerçekten artık allahım al canımı diyorum dayanamıyorum kusura bakmayın tutamadım kendimi hakkınızı helal edin kızlar [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar çok doluyum