Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar çok doluyum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Aleyna Yavuz" data-source="post: 507330" data-attributes="member: 3760"><p>Abla çok yoruldum gerçekten herkesin yükünü sırtlanmaktan ne çocukluk ne gençliğim kayıp gitti ellerimin halini gören yazık ediyosun kendine diyoe elim çamaşır suyundan çıkmıyor her gün evi dip köşe siliyorum bişeyle oyalanmazsam kafayı yiyorum bende böyle sakinleştiriyorum kendimi ellerim aynı 70 yaşındaki nene eli gibi yüzüne bakılmaz ama kendime engel olamıyorum psikolojik olarak çok yıprandım sessiz sakin kendi halimde biriyken şimdi sadece her şeye sinirlenip kriz geçiren birine döndüm</p><p></p><p>Çok gaddar gerçekten yok işte yemek yemiceksin sana yemek yok diyormuş kardeşime bende kıza harçlık ben veririm sıçmaz mutfağına merak etme dedim artık o kadar tiksiniyorum ki namaz kılmıyorum ama hep hak yememeye üstüme düşeni yapmaya haksızlığa karşı boyun eğmemeye çalıştım olsun anadır babadır yedirdi içirdi hak var affet gitsin dedim belki günaha girdim ama cidden artık dayanamayacak duruma geldim bende</p><p>[automerge]1709845681[/automerge]</p><p></p><p>Onun hakkından en güzel abim geliyor canım abim yedi içti sıçtı oraya buraya borç yaptı madde kullandı bi ara annem hep onun götünü kapatmaya çalıştı biz ses etmedik diye bizi ezdi geçti hep bana da elisa için yumuşak davranıyordu şimdi de ben ağzıma geleni sayınca hep kardeşime patlıyor Allah onu kardeşime muhtaç ettirmeden canını almasın ben Allah'a havale ettim hele zaten şu herşeye karışması kızım doğduğunda 20 gün annem de kaldım hiç istemiyodum ki malesef kızım iki hafta küvezde kaldı hastNe de anneme çok yakında ben o zaman başka yerde oturuyordum dur sen ezersin şimdi diyip elisayı yanına yatırıyprdu sadece emzirme ve ağladığında bana veriyordu sen bezleyemezsin diyip kendi bezliyodu hep böyle hor görüp kendini pohpohlaması hep dua ediyodum allahım bu doğumumda da annem olmasın bişey çıksın aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diye çok şükür kurtuldum gelme doğumuma da evime de istemiyorum artık seni dedim ruhumu emdi resmen</p><p>[automerge]1709845744[/automerge]</p><p></p><p>Onun hakkından en güzel abim geliyor canım abim yedi içti sıçtı oraya buraya borç yaptı madde kullandı bi ara annem hep onun götünü kapatmaya çalıştı biz ses etmedik diye bizi ezdi geçti hep bana da elisa için yumuşak davranıyordu şimdi de ben ağzıma geleni sayınca hep kardeşime patlıyor Allah onu kardeşime muhtaç ettirmeden canını almasın ben Allah'a havale ettim hele zaten şu herşeye karışması kızım doğduğunda 20 gün annem de kaldım hiç istemiyodum ki malesef kızım iki hafta küvezde kaldı hastNe de anneme çok yakında ben o zaman başka yerde oturuyordum dur sen ezersin şimdi diyip elisayı yanına yatırıyprdu sadece emzirme ve ağladığında bana veriyordu sen bezleyemezsin diyip kendi bezliyodu hep böyle hor görüp kendini pohpohlaması hep dua ediyodum allahım bu doğumumda da annem olmasın bişey çıksın aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diye çok şükür kurtuldum gelme doğumuma da evime de istemiyorum artık seni dedim ruhumu emdi resmen</p><p></p><p>Bu yaşa kadar kafayı yemediysem Allah'a sığınıp sabretmekten dolayı ben kendime hakim oldum ama kardeşim psikolojik olarak çok kötü ne yapacağımı bilmiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aleyna Yavuz, post: 507330, member: 3760"] Abla çok yoruldum gerçekten herkesin yükünü sırtlanmaktan ne çocukluk ne gençliğim kayıp gitti ellerimin halini gören yazık ediyosun kendine diyoe elim çamaşır suyundan çıkmıyor her gün evi dip köşe siliyorum bişeyle oyalanmazsam kafayı yiyorum bende böyle sakinleştiriyorum kendimi ellerim aynı 70 yaşındaki nene eli gibi yüzüne bakılmaz ama kendime engel olamıyorum psikolojik olarak çok yıprandım sessiz sakin kendi halimde biriyken şimdi sadece her şeye sinirlenip kriz geçiren birine döndüm Çok gaddar gerçekten yok işte yemek yemiceksin sana yemek yok diyormuş kardeşime bende kıza harçlık ben veririm sıçmaz mutfağına merak etme dedim artık o kadar tiksiniyorum ki namaz kılmıyorum ama hep hak yememeye üstüme düşeni yapmaya haksızlığa karşı boyun eğmemeye çalıştım olsun anadır babadır yedirdi içirdi hak var affet gitsin dedim belki günaha girdim ama cidden artık dayanamayacak duruma geldim bende [automerge]1709845681[/automerge] Onun hakkından en güzel abim geliyor canım abim yedi içti sıçtı oraya buraya borç yaptı madde kullandı bi ara annem hep onun götünü kapatmaya çalıştı biz ses etmedik diye bizi ezdi geçti hep bana da elisa için yumuşak davranıyordu şimdi de ben ağzıma geleni sayınca hep kardeşime patlıyor Allah onu kardeşime muhtaç ettirmeden canını almasın ben Allah'a havale ettim hele zaten şu herşeye karışması kızım doğduğunda 20 gün annem de kaldım hiç istemiyodum ki malesef kızım iki hafta küvezde kaldı hastNe de anneme çok yakında ben o zaman başka yerde oturuyordum dur sen ezersin şimdi diyip elisayı yanına yatırıyprdu sadece emzirme ve ağladığında bana veriyordu sen bezleyemezsin diyip kendi bezliyodu hep böyle hor görüp kendini pohpohlaması hep dua ediyodum allahım bu doğumumda da annem olmasın bişey çıksın aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diye çok şükür kurtuldum gelme doğumuma da evime de istemiyorum artık seni dedim ruhumu emdi resmen [automerge]1709845744[/automerge] Onun hakkından en güzel abim geliyor canım abim yedi içti sıçtı oraya buraya borç yaptı madde kullandı bi ara annem hep onun götünü kapatmaya çalıştı biz ses etmedik diye bizi ezdi geçti hep bana da elisa için yumuşak davranıyordu şimdi de ben ağzıma geleni sayınca hep kardeşime patlıyor Allah onu kardeşime muhtaç ettirmeden canını almasın ben Allah'a havale ettim hele zaten şu herşeye karışması kızım doğduğunda 20 gün annem de kaldım hiç istemiyodum ki malesef kızım iki hafta küvezde kaldı hastNe de anneme çok yakında ben o zaman başka yerde oturuyordum dur sen ezersin şimdi diyip elisayı yanına yatırıyprdu sadece emzirme ve ağladığında bana veriyordu sen bezleyemezsin diyip kendi bezliyodu hep böyle hor görüp kendini pohpohlaması hep dua ediyodum allahım bu doğumumda da annem olmasın bişey çıksın aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diye çok şükür kurtuldum gelme doğumuma da evime de istemiyorum artık seni dedim ruhumu emdi resmen Bu yaşa kadar kafayı yemediysem Allah'a sığınıp sabretmekten dolayı ben kendime hakim oldum ama kardeşim psikolojik olarak çok kötü ne yapacağımı bilmiyorum [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar çok doluyum