Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar çok doluyum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Aleyna Yavuz" data-source="post: 507441" data-attributes="member: 3760"><p>Abla eşimde ayrı bok anasını bok yerine koymazdı şimdi ailesinin bokunu yemeye doyamıyor o kadar onlarla iç içe defettim artık içimden ondan da midem bulanıyor geçen yatalak oldum resmen o kadar hastaydım gelip nasılım diye bakmadı telefonuyla oynayıp döndü arkasını uyudu onu da sildim artık bir aydır konuşmuyorum niyetim de yok her seferinde giderdim bende gitmiyorum o kadar doldum ki insanların beni mal gibi kullanmasından şimdi diyorum kim küserse küssün yeter tek duam allahım bu adamdan da boşanayım ne aileme ne kimseye muhtaç etmeden evlatlarımla bana sığınacak başımı sokacak geçinebilecek gücüm olsun başka bişey istemiyorum o zamandan beri zaten hiç eskisi gibi olmadı o yüzden ona da diyorum merak etme boşicam seni illa bi gün ama kurtulcam diye Allah anneni peygamber efendimize komşu eylesin inşallah günahlarını affetsin abla bizimkinin dünya hastalığı var kalp tansiyon Koah kaç ameliyat oldu gene yok ibrahim tatlıses misali hiç bir şey olmuyor haşa Allahın gücüne gitmesin o bile layık görmüyor onu yanına ben kurtuldum artık umrumda da değil tek düşündüğüm kardeşim en çok ben çektim onların içinde 20 sene millete gider bide kendini mağdur göstererek bize de iftira atıp karıştırarak anlatır millete kendi kardeşleri bile nefret ediyor ondan daha çok yalnız kalacak</p><p>[automerge]1709913508[/automerge]</p><p></p><p>Ben Allah'a havale ettim hep o kadar şeyde bile beddua etmedim Allah sorsun dedim hep köpek gibi gene o geldi peşimden şimdi iki laf edince terbiyesiz köpek olduk ana olsa zaten beddua etmeye dili varmaz bi yer vardır insanın sabrı taşar geri dönüşü olmaz ben ikinci şansı verdim gene aynı gene aynı olan bana oldu sinir krizi geçiriyorum direk bacaklarım titreyip kitleniyor olduğum yerde kalıyorum dün o kadar sinirlendim ki kasık vajina ağrısından uyuyamadım Allah sorsun hesabını onun canını kardeşimin elinde alsın başka bişey demiyorum</p><p>[automerge]1709914001[/automerge]</p><p></p><p>Ben Allah'a havale ettim hep o kadar şeyde bile beddua etmedim Allah sorsun dedim hep köpek gibi gene o geldi peşimden şimdi iki laf edince terbiyesiz köpek olduk ana olsa zaten beddua etmeye dili varmaz bi yer vardır insanın sabrı taşar geri dönüşü olmaz ben ikinci şansı verdim gene aynı gene aynı olan bana oldu sinir krizi geçiriyorum direk bacaklarım titreyip kitleniyor olduğum yerde kalıyorum dün o kadar sinirlendim ki kasık vajina ağrısından uyuyamadım Allah sorsun hesabını onun canını kardeşimin elinde alsın başka bişey demiyorum</p><p></p><p>Evet benim annem de de köpek gibi ısırma huyu var sinirlenince kollarımızı ısırırdı onla kötü olunca kardeşlerimle de aramı bozar konuşturmazdı elimizden telefonu alır kendince ceza verirdi hizmetçi gibi büyüdüm köpek gibi çalışır paramı maaşımı alırdı derdim neyse eve alışveriş yapılıyor bende yiyip içiyorum dedim ses etmedim benim paralarımla gitti köyüne ev yaptı prefabrik ona kalsa kendi parası artık oturduğu yerde nasıl çalıştı onu bizde bilmiyoruz arkadaşlarım annemi görünce kaçar sevmezdi nasıl dayanıyosun derlerdi hep sustum sustum canıma tak etti kardeşimi öyle görünce zaten sinir olıyordum hep kendini övüp benimle sidik yarıştırırdı yok sen bezleyemezsin yok sen çocuğu gece ezersin yok bu çocuk ne kuş gibi benim yemeklerini özlemiş kuzum sen vişey yedirmiyosun ona bilmem ne Allah yukarda yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar veririm hiç bir şeyini eksik etmem bir kere bile tırnağı uzamadı her gün duşunu aldırıp süsledim püsledim ama ona kalsa ben çocuk bakamıyorum</p><p>Benim çevremde öyle kendine yazık ediyosun o ellerin ne diyolar hele eşim zaten artık bu temizlik olayından bıktı gitık dolaş Allah için iş yapma artık ev toplu ne yapıyorsun her gün didik didik diyor ama yapmasam rahat edemiyorum uyuyamıyorum o dereceye geldim</p><p>[automerge]1709914164[/automerge]</p><p></p><p>Ben Allah'a havale ettim hep o kadar şeyde bile beddua etmedim Allah sorsun dedim hep köpek gibi gene o geldi peşimden şimdi iki laf edince terbiyesiz köpek olduk ana olsa zaten beddua etmeye dili varmaz bi yer vardır insanın sabrı taşar geri dönüşü olmaz ben ikinci şansı verdim gene aynı gene aynı olan bana oldu sinir krizi geçiriyorum direk bacaklarım titreyip kitleniyor olduğum yerde kalıyorum dün o kadar sinirlendim ki kasık vajina ağrısından uyuyamadım Allah sorsun hesabını onun canını kardeşimin elinde alsın başka bişey demiyorum</p><p></p><p>Evet benim annem de de köpek gibi ısırma huyu var sinirlenince kollarımızı ısırırdı onla kötü olunca kardeşlerimle de aramı bozar konuşturmazdı elimizden telefonu alır kendince ceza verirdi hizmetçi gibi büyüdüm köpek gibi çalışır paramı maaşımı alırdı derdim neyse eve alışveriş yapılıyor bende yiyip içiyorum dedim ses etmedim benim paralarımla gitti köyüne ev yaptı prefabrik ona kalsa kendi parası artık oturduğu yerde nasıl çalıştı onu bizde bilmiyoruz arkadaşlarım annemi görünce kaçar sevmezdi nasıl dayanıyosun derlerdi hep sustum sustum canıma tak etti kardeşimi öyle görünce zaten sinir olıyordum hep kendini övüp benimle sidik yarıştırırdı yok sen bezleyemezsin yok sen çocuğu gece ezersin yok bu çocuk ne kuş gibi benim yemeklerini özlemiş kuzum sen vişey yedirmiyosun ona bilmem ne Allah yukarda yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar veririm hiç bir şeyini eksik etmem bir kere bile tırnağı uzamadı her gün duşunu aldırıp süsledim püsledim ama ona kalsa ben çocuk bakamıyorum</p><p>Benim çevremde öyle kendine yazık ediyosun o ellerin ne diyolar hele eşim zaten artık bu temizlik olayından bıktı gitık dolaş Allah için iş yapma artık ev toplu ne yapıyorsun her gün didik didik diyor ama yapmasam rahat edemiyorum uyuyamıyorum o dereceye geldim</p><p></p><p>Arada kız kardeşime harçlık veriyorum bazen sevdiği yemekleri yapıyorum bana hep gelip abla beni evlatlık alsanıza der elisaya bile ne kadar şanslı der bi tatlı vs yapayım kız kardeşim abla çok güzel olmuş der annem kudurur der keşke biraz daha pişirseydin gene idare eder der yani kadında hep en mükemmel benim şeyi var hasta yani</p><p>[automerge]1709914204[/automerge]</p><p></p><p>Ben Allah'a havale ettim hep o kadar şeyde bile beddua etmedim Allah sorsun dedim hep köpek gibi gene o geldi peşimden şimdi iki laf edince terbiyesiz köpek olduk ana olsa zaten beddua etmeye dili varmaz bi yer vardır insanın sabrı taşar geri dönüşü olmaz ben ikinci şansı verdim gene aynı gene aynı olan bana oldu sinir krizi geçiriyorum direk bacaklarım titreyip kitleniyor olduğum yerde kalıyorum dün o kadar sinirlendim ki kasık vajina ağrısından uyuyamadım Allah sorsun hesabını onun canını kardeşimin elinde alsın başka bişey demiyorum</p><p></p><p>Evet benim annem de de köpek gibi ısırma huyu var sinirlenince kollarımızı ısırırdı onla kötü olunca kardeşlerimle de aramı bozar konuşturmazdı elimizden telefonu alır kendince ceza verirdi hizmetçi gibi büyüdüm köpek gibi çalışır paramı maaşımı alırdı derdim neyse eve alışveriş yapılıyor bende yiyip içiyorum dedim ses etmedim benim paralarımla gitti köyüne ev yaptı prefabrik ona kalsa kendi parası artık oturduğu yerde nasıl çalıştı onu bizde bilmiyoruz arkadaşlarım annemi görünce kaçar sevmezdi nasıl dayanıyosun derlerdi hep sustum sustum canıma tak etti kardeşimi öyle görünce zaten sinir olıyordum hep kendini övüp benimle sidik yarıştırırdı yok sen bezleyemezsin yok sen çocuğu gece ezersin yok bu çocuk ne kuş gibi benim yemeklerini özlemiş kuzum sen vişey yedirmiyosun ona bilmem ne Allah yukarda yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar veririm hiç bir şeyini eksik etmem bir kere bile tırnağı uzamadı her gün duşunu aldırıp süsledim püsledim ama ona kalsa ben çocuk bakamıyorum</p><p>Benim çevremde öyle kendine yazık ediyosun o ellerin ne diyolar hele eşim zaten artık bu temizlik olayından bıktı gitık dolaş Allah için iş yapma artık ev toplu ne yapıyorsun her gün didik didik diyor ama yapmasam rahat edemiyorum uyuyamıyorum o dereceye geldim</p><p></p><p>Arada kız kardeşime harçlık veriyorum bazen sevdiği yemekleri yapıyorum bana hep gelip abla beni evlatlık alsanıza der elisaya bile ne kadar şanslı der bi tatlı vs yapayım kız kardeşim abla çok güzel olmuş der annem kudurur der keşke biraz daha pişirseydin gene idare eder der yani kadında hep en mükemmel benim şeyi var hasta yani</p><p></p><p>Kestim canım engelledim her yerden ama işte gene olan kardeşime olacak</p><p>[automerge]1709914303[/automerge]</p><p></p><p>Ben Allah'a havale ettim hep o kadar şeyde bile beddua etmedim Allah sorsun dedim hep köpek gibi gene o geldi peşimden şimdi iki laf edince terbiyesiz köpek olduk ana olsa zaten beddua etmeye dili varmaz bi yer vardır insanın sabrı taşar geri dönüşü olmaz ben ikinci şansı verdim gene aynı gene aynı olan bana oldu sinir krizi geçiriyorum direk bacaklarım titreyip kitleniyor olduğum yerde kalıyorum dün o kadar sinirlendim ki kasık vajina ağrısından uyuyamadım Allah sorsun hesabını onun canını kardeşimin elinde alsın başka bişey demiyorum</p><p></p><p>Evet benim annem de de köpek gibi ısırma huyu var sinirlenince kollarımızı ısırırdı onla kötü olunca kardeşlerimle de aramı bozar konuşturmazdı elimizden telefonu alır kendince ceza verirdi hizmetçi gibi büyüdüm köpek gibi çalışır paramı maaşımı alırdı derdim neyse eve alışveriş yapılıyor bende yiyip içiyorum dedim ses etmedim benim paralarımla gitti köyüne ev yaptı prefabrik ona kalsa kendi parası artık oturduğu yerde nasıl çalıştı onu bizde bilmiyoruz arkadaşlarım annemi görünce kaçar sevmezdi nasıl dayanıyosun derlerdi hep sustum sustum canıma tak etti kardeşimi öyle görünce zaten sinir olıyordum hep kendini övüp benimle sidik yarıştırırdı yok sen bezleyemezsin yok sen çocuğu gece ezersin yok bu çocuk ne kuş gibi benim yemeklerini özlemiş kuzum sen vişey yedirmiyosun ona bilmem ne Allah yukarda yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar veririm hiç bir şeyini eksik etmem bir kere bile tırnağı uzamadı her gün duşunu aldırıp süsledim püsledim ama ona kalsa ben çocuk bakamıyorum</p><p>Benim çevremde öyle kendine yazık ediyosun o ellerin ne diyolar hele eşim zaten artık bu temizlik olayından bıktı gitık dolaş Allah için iş yapma artık ev toplu ne yapıyorsun her gün didik didik diyor ama yapmasam rahat edemiyorum uyuyamıyorum o dereceye geldim</p><p></p><p>Arada kız kardeşime harçlık veriyorum bazen sevdiği yemekleri yapıyorum bana hep gelip abla beni evlatlık alsanıza der elisaya bile ne kadar şanslı der bi tatlı vs yapayım kız kardeşim abla çok güzel olmuş der annem kudurur der keşke biraz daha pişirseydin gene idare eder der yani kadında hep en mükemmel benim şeyi var hasta yani</p><p></p><p>Kestim canım engelledim her yerden ama işte gene olan kardeşime olacak</p><p></p><p>Canım reşit bile olsa ona ayrı ev açabilme şansım yok ben bile kiradayım kıt kanaat geçiriyoruz okulu var diyorum işte sen okulunu oku para lazımsa veririm diyip psikolojik destek vermeye çalışıyorum elimden bu kadar geliyor</p><p>[automerge]1709914514[/automerge]</p><p></p><p>Ben Allah'a havale ettim hep o kadar şeyde bile beddua etmedim Allah sorsun dedim hep köpek gibi gene o geldi peşimden şimdi iki laf edince terbiyesiz köpek olduk ana olsa zaten beddua etmeye dili varmaz bi yer vardır insanın sabrı taşar geri dönüşü olmaz ben ikinci şansı verdim gene aynı gene aynı olan bana oldu sinir krizi geçiriyorum direk bacaklarım titreyip kitleniyor olduğum yerde kalıyorum dün o kadar sinirlendim ki kasık vajina ağrısından uyuyamadım Allah sorsun hesabını onun canını kardeşimin elinde alsın başka bişey demiyorum</p><p></p><p>Evet benim annem de de köpek gibi ısırma huyu var sinirlenince kollarımızı ısırırdı onla kötü olunca kardeşlerimle de aramı bozar konuşturmazdı elimizden telefonu alır kendince ceza verirdi hizmetçi gibi büyüdüm köpek gibi çalışır paramı maaşımı alırdı derdim neyse eve alışveriş yapılıyor bende yiyip içiyorum dedim ses etmedim benim paralarımla gitti köyüne ev yaptı prefabrik ona kalsa kendi parası artık oturduğu yerde nasıl çalıştı onu bizde bilmiyoruz arkadaşlarım annemi görünce kaçar sevmezdi nasıl dayanıyosun derlerdi hep sustum sustum canıma tak etti kardeşimi öyle görünce zaten sinir olıyordum hep kendini övüp benimle sidik yarıştırırdı yok sen bezleyemezsin yok sen çocuğu gece ezersin yok bu çocuk ne kuş gibi benim yemeklerini özlemiş kuzum sen vişey yedirmiyosun ona bilmem ne Allah yukarda yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar veririm hiç bir şeyini eksik etmem bir kere bile tırnağı uzamadı her gün duşunu aldırıp süsledim püsledim ama ona kalsa ben çocuk bakamıyorum</p><p>Benim çevremde öyle kendine yazık ediyosun o ellerin ne diyolar hele eşim zaten artık bu temizlik olayından bıktı gitık dolaş Allah için iş yapma artık ev toplu ne yapıyorsun her gün didik didik diyor ama yapmasam rahat edemiyorum uyuyamıyorum o dereceye geldim</p><p></p><p>Arada kız kardeşime harçlık veriyorum bazen sevdiği yemekleri yapıyorum bana hep gelip abla beni evlatlık alsanıza der elisaya bile ne kadar şanslı der bi tatlı vs yapayım kız kardeşim abla çok güzel olmuş der annem kudurur der keşke biraz daha pişirseydin gene idare eder der yani kadında hep en mükemmel benim şeyi var hasta yani</p><p></p><p>Kestim canım engelledim her yerden ama işte gene olan kardeşime olacak</p><p></p><p>Canım reşit bile olsa ona ayrı ev açabilme şansım yok ben bile kiradayım kıt kanaat geçiriyoruz okulu var diyorum işte sen okulunu oku para lazımsa veririm diyip psikolojik destek vermeye çalışıyorum elimden bu kadar geliyor</p><p></p><p>O konuyu anneme dediğimde çok ağlatma bişey olmaz ondan şişiyor demişti böbürlenerek ben onu dinlemedim üç doktora götürdüm ameliyat dediler ona kalsa çocuğun bişeyi yok her şeyi ben bilirim kafasında göt gibi kaldı öyle ondan sonra. Allah'a şükür yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar soyup koyar veririm önüne her gün duşunu aldırır bakımını yaparım kıyafetleri tırnakları hep temiz bide gelip çocuk sürekli yıkanmaz az pislenmesine fırsat ver bilmem ne der ben de o ağzınla vıcık vıcık akıtmadan salyalarını yıkamam zaten sen anlamıyosun laftan dedim kardeşime laf ediyor kendi daha beter pis</p><p>[automerge]1709914554[/automerge]</p><p></p><p>Ben Allah'a havale ettim hep o kadar şeyde bile beddua etmedim Allah sorsun dedim hep köpek gibi gene o geldi peşimden şimdi iki laf edince terbiyesiz köpek olduk ana olsa zaten beddua etmeye dili varmaz bi yer vardır insanın sabrı taşar geri dönüşü olmaz ben ikinci şansı verdim gene aynı gene aynı olan bana oldu sinir krizi geçiriyorum direk bacaklarım titreyip kitleniyor olduğum yerde kalıyorum dün o kadar sinirlendim ki kasık vajina ağrısından uyuyamadım Allah sorsun hesabını onun canını kardeşimin elinde alsın başka bişey demiyorum</p><p></p><p>Evet benim annem de de köpek gibi ısırma huyu var sinirlenince kollarımızı ısırırdı onla kötü olunca kardeşlerimle de aramı bozar konuşturmazdı elimizden telefonu alır kendince ceza verirdi hizmetçi gibi büyüdüm köpek gibi çalışır paramı maaşımı alırdı derdim neyse eve alışveriş yapılıyor bende yiyip içiyorum dedim ses etmedim benim paralarımla gitti köyüne ev yaptı prefabrik ona kalsa kendi parası artık oturduğu yerde nasıl çalıştı onu bizde bilmiyoruz arkadaşlarım annemi görünce kaçar sevmezdi nasıl dayanıyosun derlerdi hep sustum sustum canıma tak etti kardeşimi öyle görünce zaten sinir olıyordum hep kendini övüp benimle sidik yarıştırırdı yok sen bezleyemezsin yok sen çocuğu gece ezersin yok bu çocuk ne kuş gibi benim yemeklerini özlemiş kuzum sen vişey yedirmiyosun ona bilmem ne Allah yukarda yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar veririm hiç bir şeyini eksik etmem bir kere bile tırnağı uzamadı her gün duşunu aldırıp süsledim püsledim ama ona kalsa ben çocuk bakamıyorum</p><p>Benim çevremde öyle kendine yazık ediyosun o ellerin ne diyolar hele eşim zaten artık bu temizlik olayından bıktı gitık dolaş Allah için iş yapma artık ev toplu ne yapıyorsun her gün didik didik diyor ama yapmasam rahat edemiyorum uyuyamıyorum o dereceye geldim</p><p></p><p>Arada kız kardeşime harçlık veriyorum bazen sevdiği yemekleri yapıyorum bana hep gelip abla beni evlatlık alsanıza der elisaya bile ne kadar şanslı der bi tatlı vs yapayım kız kardeşim abla çok güzel olmuş der annem kudurur der keşke biraz daha pişirseydin gene idare eder der yani kadında hep en mükemmel benim şeyi var hasta yani</p><p></p><p>Kestim canım engelledim her yerden ama işte gene olan kardeşime olacak</p><p></p><p>Canım reşit bile olsa ona ayrı ev açabilme şansım yok ben bile kiradayım kıt kanaat geçiriyoruz okulu var diyorum işte sen okulunu oku para lazımsa veririm diyip psikolojik destek vermeye çalışıyorum elimden bu kadar geliyor</p><p></p><p>O konuyu anneme dediğimde çok ağlatma bişey olmaz ondan şişiyor demişti böbürlenerek ben onu dinlemedim üç doktora götürdüm ameliyat dediler ona kalsa çocuğun bişeyi yok her şeyi ben bilirim kafasında göt gibi kaldı öyle ondan sonra. Allah'a şükür yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar soyup koyar veririm önüne her gün duşunu aldırır bakımını yaparım kıyafetleri tırnakları hep temiz bide gelip çocuk sürekli yıkanmaz az pislenmesine fırsat ver bilmem ne der ben de o ağzınla vıcık vıcık akıtmadan salyalarını yıkamam zaten sen anlamıyosun laftan dedim kardeşime laf ediyor kendi daha beter pis </p><p></p><p>Vermez kuzum vermez 45 senedir insanlık namına hiçbir şey yok onda</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aleyna Yavuz, post: 507441, member: 3760"] Abla eşimde ayrı bok anasını bok yerine koymazdı şimdi ailesinin bokunu yemeye doyamıyor o kadar onlarla iç içe defettim artık içimden ondan da midem bulanıyor geçen yatalak oldum resmen o kadar hastaydım gelip nasılım diye bakmadı telefonuyla oynayıp döndü arkasını uyudu onu da sildim artık bir aydır konuşmuyorum niyetim de yok her seferinde giderdim bende gitmiyorum o kadar doldum ki insanların beni mal gibi kullanmasından şimdi diyorum kim küserse küssün yeter tek duam allahım bu adamdan da boşanayım ne aileme ne kimseye muhtaç etmeden evlatlarımla bana sığınacak başımı sokacak geçinebilecek gücüm olsun başka bişey istemiyorum o zamandan beri zaten hiç eskisi gibi olmadı o yüzden ona da diyorum merak etme boşicam seni illa bi gün ama kurtulcam diye Allah anneni peygamber efendimize komşu eylesin inşallah günahlarını affetsin abla bizimkinin dünya hastalığı var kalp tansiyon Koah kaç ameliyat oldu gene yok ibrahim tatlıses misali hiç bir şey olmuyor haşa Allahın gücüne gitmesin o bile layık görmüyor onu yanına ben kurtuldum artık umrumda da değil tek düşündüğüm kardeşim en çok ben çektim onların içinde 20 sene millete gider bide kendini mağdur göstererek bize de iftira atıp karıştırarak anlatır millete kendi kardeşleri bile nefret ediyor ondan daha çok yalnız kalacak [automerge]1709913508[/automerge] Ben Allah'a havale ettim hep o kadar şeyde bile beddua etmedim Allah sorsun dedim hep köpek gibi gene o geldi peşimden şimdi iki laf edince terbiyesiz köpek olduk ana olsa zaten beddua etmeye dili varmaz bi yer vardır insanın sabrı taşar geri dönüşü olmaz ben ikinci şansı verdim gene aynı gene aynı olan bana oldu sinir krizi geçiriyorum direk bacaklarım titreyip kitleniyor olduğum yerde kalıyorum dün o kadar sinirlendim ki kasık vajina ağrısından uyuyamadım Allah sorsun hesabını onun canını kardeşimin elinde alsın başka bişey demiyorum [automerge]1709914001[/automerge] Ben Allah'a havale ettim hep o kadar şeyde bile beddua etmedim Allah sorsun dedim hep köpek gibi gene o geldi peşimden şimdi iki laf edince terbiyesiz köpek olduk ana olsa zaten beddua etmeye dili varmaz bi yer vardır insanın sabrı taşar geri dönüşü olmaz ben ikinci şansı verdim gene aynı gene aynı olan bana oldu sinir krizi geçiriyorum direk bacaklarım titreyip kitleniyor olduğum yerde kalıyorum dün o kadar sinirlendim ki kasık vajina ağrısından uyuyamadım Allah sorsun hesabını onun canını kardeşimin elinde alsın başka bişey demiyorum Evet benim annem de de köpek gibi ısırma huyu var sinirlenince kollarımızı ısırırdı onla kötü olunca kardeşlerimle de aramı bozar konuşturmazdı elimizden telefonu alır kendince ceza verirdi hizmetçi gibi büyüdüm köpek gibi çalışır paramı maaşımı alırdı derdim neyse eve alışveriş yapılıyor bende yiyip içiyorum dedim ses etmedim benim paralarımla gitti köyüne ev yaptı prefabrik ona kalsa kendi parası artık oturduğu yerde nasıl çalıştı onu bizde bilmiyoruz arkadaşlarım annemi görünce kaçar sevmezdi nasıl dayanıyosun derlerdi hep sustum sustum canıma tak etti kardeşimi öyle görünce zaten sinir olıyordum hep kendini övüp benimle sidik yarıştırırdı yok sen bezleyemezsin yok sen çocuğu gece ezersin yok bu çocuk ne kuş gibi benim yemeklerini özlemiş kuzum sen vişey yedirmiyosun ona bilmem ne Allah yukarda yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar veririm hiç bir şeyini eksik etmem bir kere bile tırnağı uzamadı her gün duşunu aldırıp süsledim püsledim ama ona kalsa ben çocuk bakamıyorum Benim çevremde öyle kendine yazık ediyosun o ellerin ne diyolar hele eşim zaten artık bu temizlik olayından bıktı gitık dolaş Allah için iş yapma artık ev toplu ne yapıyorsun her gün didik didik diyor ama yapmasam rahat edemiyorum uyuyamıyorum o dereceye geldim [automerge]1709914164[/automerge] Ben Allah'a havale ettim hep o kadar şeyde bile beddua etmedim Allah sorsun dedim hep köpek gibi gene o geldi peşimden şimdi iki laf edince terbiyesiz köpek olduk ana olsa zaten beddua etmeye dili varmaz bi yer vardır insanın sabrı taşar geri dönüşü olmaz ben ikinci şansı verdim gene aynı gene aynı olan bana oldu sinir krizi geçiriyorum direk bacaklarım titreyip kitleniyor olduğum yerde kalıyorum dün o kadar sinirlendim ki kasık vajina ağrısından uyuyamadım Allah sorsun hesabını onun canını kardeşimin elinde alsın başka bişey demiyorum Evet benim annem de de köpek gibi ısırma huyu var sinirlenince kollarımızı ısırırdı onla kötü olunca kardeşlerimle de aramı bozar konuşturmazdı elimizden telefonu alır kendince ceza verirdi hizmetçi gibi büyüdüm köpek gibi çalışır paramı maaşımı alırdı derdim neyse eve alışveriş yapılıyor bende yiyip içiyorum dedim ses etmedim benim paralarımla gitti köyüne ev yaptı prefabrik ona kalsa kendi parası artık oturduğu yerde nasıl çalıştı onu bizde bilmiyoruz arkadaşlarım annemi görünce kaçar sevmezdi nasıl dayanıyosun derlerdi hep sustum sustum canıma tak etti kardeşimi öyle görünce zaten sinir olıyordum hep kendini övüp benimle sidik yarıştırırdı yok sen bezleyemezsin yok sen çocuğu gece ezersin yok bu çocuk ne kuş gibi benim yemeklerini özlemiş kuzum sen vişey yedirmiyosun ona bilmem ne Allah yukarda yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar veririm hiç bir şeyini eksik etmem bir kere bile tırnağı uzamadı her gün duşunu aldırıp süsledim püsledim ama ona kalsa ben çocuk bakamıyorum Benim çevremde öyle kendine yazık ediyosun o ellerin ne diyolar hele eşim zaten artık bu temizlik olayından bıktı gitık dolaş Allah için iş yapma artık ev toplu ne yapıyorsun her gün didik didik diyor ama yapmasam rahat edemiyorum uyuyamıyorum o dereceye geldim Arada kız kardeşime harçlık veriyorum bazen sevdiği yemekleri yapıyorum bana hep gelip abla beni evlatlık alsanıza der elisaya bile ne kadar şanslı der bi tatlı vs yapayım kız kardeşim abla çok güzel olmuş der annem kudurur der keşke biraz daha pişirseydin gene idare eder der yani kadında hep en mükemmel benim şeyi var hasta yani [automerge]1709914204[/automerge] Ben Allah'a havale ettim hep o kadar şeyde bile beddua etmedim Allah sorsun dedim hep köpek gibi gene o geldi peşimden şimdi iki laf edince terbiyesiz köpek olduk ana olsa zaten beddua etmeye dili varmaz bi yer vardır insanın sabrı taşar geri dönüşü olmaz ben ikinci şansı verdim gene aynı gene aynı olan bana oldu sinir krizi geçiriyorum direk bacaklarım titreyip kitleniyor olduğum yerde kalıyorum dün o kadar sinirlendim ki kasık vajina ağrısından uyuyamadım Allah sorsun hesabını onun canını kardeşimin elinde alsın başka bişey demiyorum Evet benim annem de de köpek gibi ısırma huyu var sinirlenince kollarımızı ısırırdı onla kötü olunca kardeşlerimle de aramı bozar konuşturmazdı elimizden telefonu alır kendince ceza verirdi hizmetçi gibi büyüdüm köpek gibi çalışır paramı maaşımı alırdı derdim neyse eve alışveriş yapılıyor bende yiyip içiyorum dedim ses etmedim benim paralarımla gitti köyüne ev yaptı prefabrik ona kalsa kendi parası artık oturduğu yerde nasıl çalıştı onu bizde bilmiyoruz arkadaşlarım annemi görünce kaçar sevmezdi nasıl dayanıyosun derlerdi hep sustum sustum canıma tak etti kardeşimi öyle görünce zaten sinir olıyordum hep kendini övüp benimle sidik yarıştırırdı yok sen bezleyemezsin yok sen çocuğu gece ezersin yok bu çocuk ne kuş gibi benim yemeklerini özlemiş kuzum sen vişey yedirmiyosun ona bilmem ne Allah yukarda yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar veririm hiç bir şeyini eksik etmem bir kere bile tırnağı uzamadı her gün duşunu aldırıp süsledim püsledim ama ona kalsa ben çocuk bakamıyorum Benim çevremde öyle kendine yazık ediyosun o ellerin ne diyolar hele eşim zaten artık bu temizlik olayından bıktı gitık dolaş Allah için iş yapma artık ev toplu ne yapıyorsun her gün didik didik diyor ama yapmasam rahat edemiyorum uyuyamıyorum o dereceye geldim Arada kız kardeşime harçlık veriyorum bazen sevdiği yemekleri yapıyorum bana hep gelip abla beni evlatlık alsanıza der elisaya bile ne kadar şanslı der bi tatlı vs yapayım kız kardeşim abla çok güzel olmuş der annem kudurur der keşke biraz daha pişirseydin gene idare eder der yani kadında hep en mükemmel benim şeyi var hasta yani Kestim canım engelledim her yerden ama işte gene olan kardeşime olacak [automerge]1709914303[/automerge] Ben Allah'a havale ettim hep o kadar şeyde bile beddua etmedim Allah sorsun dedim hep köpek gibi gene o geldi peşimden şimdi iki laf edince terbiyesiz köpek olduk ana olsa zaten beddua etmeye dili varmaz bi yer vardır insanın sabrı taşar geri dönüşü olmaz ben ikinci şansı verdim gene aynı gene aynı olan bana oldu sinir krizi geçiriyorum direk bacaklarım titreyip kitleniyor olduğum yerde kalıyorum dün o kadar sinirlendim ki kasık vajina ağrısından uyuyamadım Allah sorsun hesabını onun canını kardeşimin elinde alsın başka bişey demiyorum Evet benim annem de de köpek gibi ısırma huyu var sinirlenince kollarımızı ısırırdı onla kötü olunca kardeşlerimle de aramı bozar konuşturmazdı elimizden telefonu alır kendince ceza verirdi hizmetçi gibi büyüdüm köpek gibi çalışır paramı maaşımı alırdı derdim neyse eve alışveriş yapılıyor bende yiyip içiyorum dedim ses etmedim benim paralarımla gitti köyüne ev yaptı prefabrik ona kalsa kendi parası artık oturduğu yerde nasıl çalıştı onu bizde bilmiyoruz arkadaşlarım annemi görünce kaçar sevmezdi nasıl dayanıyosun derlerdi hep sustum sustum canıma tak etti kardeşimi öyle görünce zaten sinir olıyordum hep kendini övüp benimle sidik yarıştırırdı yok sen bezleyemezsin yok sen çocuğu gece ezersin yok bu çocuk ne kuş gibi benim yemeklerini özlemiş kuzum sen vişey yedirmiyosun ona bilmem ne Allah yukarda yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar veririm hiç bir şeyini eksik etmem bir kere bile tırnağı uzamadı her gün duşunu aldırıp süsledim püsledim ama ona kalsa ben çocuk bakamıyorum Benim çevremde öyle kendine yazık ediyosun o ellerin ne diyolar hele eşim zaten artık bu temizlik olayından bıktı gitık dolaş Allah için iş yapma artık ev toplu ne yapıyorsun her gün didik didik diyor ama yapmasam rahat edemiyorum uyuyamıyorum o dereceye geldim Arada kız kardeşime harçlık veriyorum bazen sevdiği yemekleri yapıyorum bana hep gelip abla beni evlatlık alsanıza der elisaya bile ne kadar şanslı der bi tatlı vs yapayım kız kardeşim abla çok güzel olmuş der annem kudurur der keşke biraz daha pişirseydin gene idare eder der yani kadında hep en mükemmel benim şeyi var hasta yani Kestim canım engelledim her yerden ama işte gene olan kardeşime olacak Canım reşit bile olsa ona ayrı ev açabilme şansım yok ben bile kiradayım kıt kanaat geçiriyoruz okulu var diyorum işte sen okulunu oku para lazımsa veririm diyip psikolojik destek vermeye çalışıyorum elimden bu kadar geliyor [automerge]1709914514[/automerge] Ben Allah'a havale ettim hep o kadar şeyde bile beddua etmedim Allah sorsun dedim hep köpek gibi gene o geldi peşimden şimdi iki laf edince terbiyesiz köpek olduk ana olsa zaten beddua etmeye dili varmaz bi yer vardır insanın sabrı taşar geri dönüşü olmaz ben ikinci şansı verdim gene aynı gene aynı olan bana oldu sinir krizi geçiriyorum direk bacaklarım titreyip kitleniyor olduğum yerde kalıyorum dün o kadar sinirlendim ki kasık vajina ağrısından uyuyamadım Allah sorsun hesabını onun canını kardeşimin elinde alsın başka bişey demiyorum Evet benim annem de de köpek gibi ısırma huyu var sinirlenince kollarımızı ısırırdı onla kötü olunca kardeşlerimle de aramı bozar konuşturmazdı elimizden telefonu alır kendince ceza verirdi hizmetçi gibi büyüdüm köpek gibi çalışır paramı maaşımı alırdı derdim neyse eve alışveriş yapılıyor bende yiyip içiyorum dedim ses etmedim benim paralarımla gitti köyüne ev yaptı prefabrik ona kalsa kendi parası artık oturduğu yerde nasıl çalıştı onu bizde bilmiyoruz arkadaşlarım annemi görünce kaçar sevmezdi nasıl dayanıyosun derlerdi hep sustum sustum canıma tak etti kardeşimi öyle görünce zaten sinir olıyordum hep kendini övüp benimle sidik yarıştırırdı yok sen bezleyemezsin yok sen çocuğu gece ezersin yok bu çocuk ne kuş gibi benim yemeklerini özlemiş kuzum sen vişey yedirmiyosun ona bilmem ne Allah yukarda yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar veririm hiç bir şeyini eksik etmem bir kere bile tırnağı uzamadı her gün duşunu aldırıp süsledim püsledim ama ona kalsa ben çocuk bakamıyorum Benim çevremde öyle kendine yazık ediyosun o ellerin ne diyolar hele eşim zaten artık bu temizlik olayından bıktı gitık dolaş Allah için iş yapma artık ev toplu ne yapıyorsun her gün didik didik diyor ama yapmasam rahat edemiyorum uyuyamıyorum o dereceye geldim Arada kız kardeşime harçlık veriyorum bazen sevdiği yemekleri yapıyorum bana hep gelip abla beni evlatlık alsanıza der elisaya bile ne kadar şanslı der bi tatlı vs yapayım kız kardeşim abla çok güzel olmuş der annem kudurur der keşke biraz daha pişirseydin gene idare eder der yani kadında hep en mükemmel benim şeyi var hasta yani Kestim canım engelledim her yerden ama işte gene olan kardeşime olacak Canım reşit bile olsa ona ayrı ev açabilme şansım yok ben bile kiradayım kıt kanaat geçiriyoruz okulu var diyorum işte sen okulunu oku para lazımsa veririm diyip psikolojik destek vermeye çalışıyorum elimden bu kadar geliyor O konuyu anneme dediğimde çok ağlatma bişey olmaz ondan şişiyor demişti böbürlenerek ben onu dinlemedim üç doktora götürdüm ameliyat dediler ona kalsa çocuğun bişeyi yok her şeyi ben bilirim kafasında göt gibi kaldı öyle ondan sonra. Allah'a şükür yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar soyup koyar veririm önüne her gün duşunu aldırır bakımını yaparım kıyafetleri tırnakları hep temiz bide gelip çocuk sürekli yıkanmaz az pislenmesine fırsat ver bilmem ne der ben de o ağzınla vıcık vıcık akıtmadan salyalarını yıkamam zaten sen anlamıyosun laftan dedim kardeşime laf ediyor kendi daha beter pis [automerge]1709914554[/automerge] Ben Allah'a havale ettim hep o kadar şeyde bile beddua etmedim Allah sorsun dedim hep köpek gibi gene o geldi peşimden şimdi iki laf edince terbiyesiz köpek olduk ana olsa zaten beddua etmeye dili varmaz bi yer vardır insanın sabrı taşar geri dönüşü olmaz ben ikinci şansı verdim gene aynı gene aynı olan bana oldu sinir krizi geçiriyorum direk bacaklarım titreyip kitleniyor olduğum yerde kalıyorum dün o kadar sinirlendim ki kasık vajina ağrısından uyuyamadım Allah sorsun hesabını onun canını kardeşimin elinde alsın başka bişey demiyorum Evet benim annem de de köpek gibi ısırma huyu var sinirlenince kollarımızı ısırırdı onla kötü olunca kardeşlerimle de aramı bozar konuşturmazdı elimizden telefonu alır kendince ceza verirdi hizmetçi gibi büyüdüm köpek gibi çalışır paramı maaşımı alırdı derdim neyse eve alışveriş yapılıyor bende yiyip içiyorum dedim ses etmedim benim paralarımla gitti köyüne ev yaptı prefabrik ona kalsa kendi parası artık oturduğu yerde nasıl çalıştı onu bizde bilmiyoruz arkadaşlarım annemi görünce kaçar sevmezdi nasıl dayanıyosun derlerdi hep sustum sustum canıma tak etti kardeşimi öyle görünce zaten sinir olıyordum hep kendini övüp benimle sidik yarıştırırdı yok sen bezleyemezsin yok sen çocuğu gece ezersin yok bu çocuk ne kuş gibi benim yemeklerini özlemiş kuzum sen vişey yedirmiyosun ona bilmem ne Allah yukarda yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar veririm hiç bir şeyini eksik etmem bir kere bile tırnağı uzamadı her gün duşunu aldırıp süsledim püsledim ama ona kalsa ben çocuk bakamıyorum Benim çevremde öyle kendine yazık ediyosun o ellerin ne diyolar hele eşim zaten artık bu temizlik olayından bıktı gitık dolaş Allah için iş yapma artık ev toplu ne yapıyorsun her gün didik didik diyor ama yapmasam rahat edemiyorum uyuyamıyorum o dereceye geldim Arada kız kardeşime harçlık veriyorum bazen sevdiği yemekleri yapıyorum bana hep gelip abla beni evlatlık alsanıza der elisaya bile ne kadar şanslı der bi tatlı vs yapayım kız kardeşim abla çok güzel olmuş der annem kudurur der keşke biraz daha pişirseydin gene idare eder der yani kadında hep en mükemmel benim şeyi var hasta yani Kestim canım engelledim her yerden ama işte gene olan kardeşime olacak Canım reşit bile olsa ona ayrı ev açabilme şansım yok ben bile kiradayım kıt kanaat geçiriyoruz okulu var diyorum işte sen okulunu oku para lazımsa veririm diyip psikolojik destek vermeye çalışıyorum elimden bu kadar geliyor O konuyu anneme dediğimde çok ağlatma bişey olmaz ondan şişiyor demişti böbürlenerek ben onu dinlemedim üç doktora götürdüm ameliyat dediler ona kalsa çocuğun bişeyi yok her şeyi ben bilirim kafasında göt gibi kaldı öyle ondan sonra. Allah'a şükür yemeğini meyvesini Kuruyemişi ne kadar soyup koyar veririm önüne her gün duşunu aldırır bakımını yaparım kıyafetleri tırnakları hep temiz bide gelip çocuk sürekli yıkanmaz az pislenmesine fırsat ver bilmem ne der ben de o ağzınla vıcık vıcık akıtmadan salyalarını yıkamam zaten sen anlamıyosun laftan dedim kardeşime laf ediyor kendi daha beter pis Vermez kuzum vermez 45 senedir insanlık namına hiçbir şey yok onda [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar çok doluyum