Kızlar deliricem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bi prenses bi prens annes tarafından oluşturulan Kızlar deliricem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,589 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar deliricem
Konbuyu başlatan Bi prenses bi prens annes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bi prenses bi prens annes

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Allahım napıcam ben bu kızla hala daha aynı hiç susmadan ağlıyo ve aćlıktan ölücek hiç birşey yemiyo 2 gündür ilaçlarının bi faydası da yok acile gitsem serum takarlarmı acaba
Bence götür takarlar belki anlat durumunu çünkü hem sen hem yavrucuk eziyet çekmesin yazık günah 😕😕 çok çok geçmiş olsun 😟🙏

Bi prenses bi prens annes

Kayıtlı Üye
rank
Canim götur mutlaka insallah iyi olur
Tm canım sağol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence götür takarlar belki anlat durumunu çünkü hem sen hem yavrucuk eziyet çekmesin yazık günah 😕😕 çok çok geçmiş olsun 😟🙏
Teşekkür ederim canım sağol

Teşekkür ederim canım sağol

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Allahım napıcam ben bu kızla hala daha aynı hiç susmadan ağlıyo ve aćlıktan ölücek hiç birşey yemiyo 2 gündür ilaçlarının bi faydası da yok acile gitsem serum takarlarmı acaba
Canım benim kızımda öyleydi 4 aylık iken doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı direk yatış verdiler bikacgun orda kaldık serum yedi hep sonra iyi oldu şükür

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım acile götür serum takviyesi ile biraz toparlar inşallah 🙏 ilaçlarını değiştirirler.

Canim götur mutlaka insallah iyi olur
Sen nasıl oldu. Canım hastanedesib diye biliyorum

Kac aylik bebegin canım gazi vardır belki bide enfeksiyon olabilir tahlil yaptir acile gittiginde doktoruna sor eğer faydası varsa taktir serumu onlar daha iyi bilir

Tüm sayfalar yüklendi.