Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar doktor kafami karistirdi ya😪
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Lyl" data-source="post: 147430" data-attributes="member: 3179"><p>Canım bende son adet tarihime göre 23 hafta 3 günlüktum doktora gittiğimde 24 haftalık dedi tam gebe kaldigimiz gunu bilemedigimiz için son adetten hesapliyoruz arada 1 hafta oynaması normal ben doktorun söylediğine göre hafta takip ediyorum artık son adet tarihime göre değilde seker testi bana da yapalim dedi ilk hamileliğimde yaptırmadım bundada kararsızım ne ise yarıyor pek bir fikrim yok açıkçası bilgili anneler yazarsa öğrenelim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lyl, post: 147430, member: 3179"] Canım bende son adet tarihime göre 23 hafta 3 günlüktum doktora gittiğimde 24 haftalık dedi tam gebe kaldigimiz gunu bilemedigimiz için son adetten hesapliyoruz arada 1 hafta oynaması normal ben doktorun söylediğine göre hafta takip ediyorum artık son adet tarihime göre değilde seker testi bana da yapalim dedi ilk hamileliğimde yaptırmadım bundada kararsızım ne ise yarıyor pek bir fikrim yok açıkçası bilgili anneler yazarsa öğrenelim [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar doktor kafami karistirdi ya😪