Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="melisaazraebru" data-source="post: 532370" data-attributes="member: 9146"><p>Kızlar sürekli aynı postu açıyorum eşim hakkında bılıyorum sürekli aynı şeyleri diyorum burda böyle yazıp anlatmasam içime atarak çok kötü oluyorum düşüne düşüne kafayı yicem artık Eşim madde bağımlısı bagımlıyıda gecmıs bence onun 1 hafta önce benı cok kötü dövdü nereye uğradığımı sasırdım dövme sebebı de klıma bozulmustu servısı aradım esım de o sıra uyandı uykusu bölünmüş dıye kalktı küçük kızım kucagımdayken kafama kafama vurdu sonra bacagımdakı etı eliyle çevirdi bir sürü hakaretler etti o gun babamı cagırcaktım babama bısey yapar dıye çağıramadım ve şu an anneme geldım annemdeyım nasıl anlatıcam onlara bilmiyorum şu an güvendeyim ıkı kızım da dünden berı hastalar çocuklarla ilgilenme yok bisey yok benı sucladı sen hasta ettin bakamadın oruç tutuyorum diye laf ediyor çok karışıyor bana bana gözlerinin altı mor balemı cektın dıyor bana ben her boku ıcerım benım gözlerim öyle değil dedı hakaretler etti aıleme nasıl anlatıcam onu düşünüyorum o eve dönmek istemiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melisaazraebru, post: 532370, member: 9146"] Kızlar sürekli aynı postu açıyorum eşim hakkında bılıyorum sürekli aynı şeyleri diyorum burda böyle yazıp anlatmasam içime atarak çok kötü oluyorum düşüne düşüne kafayı yicem artık Eşim madde bağımlısı bagımlıyıda gecmıs bence onun 1 hafta önce benı cok kötü dövdü nereye uğradığımı sasırdım dövme sebebı de klıma bozulmustu servısı aradım esım de o sıra uyandı uykusu bölünmüş dıye kalktı küçük kızım kucagımdayken kafama kafama vurdu sonra bacagımdakı etı eliyle çevirdi bir sürü hakaretler etti o gun babamı cagırcaktım babama bısey yapar dıye çağıramadım ve şu an anneme geldım annemdeyım nasıl anlatıcam onlara bilmiyorum şu an güvendeyim ıkı kızım da dünden berı hastalar çocuklarla ilgilenme yok bisey yok benı sucladı sen hasta ettin bakamadın oruç tutuyorum diye laf ediyor çok karışıyor bana bana gözlerinin altı mor balemı cektın dıyor bana ben her boku ıcerım benım gözlerim öyle değil dedı hakaretler etti aıleme nasıl anlatıcam onu düşünüyorum o eve dönmek istemiyorum [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var