Sorum var Kızlar en iyi korunma yöntemi?

• Konbuyu başlatan Fatmanuraysima
  • Toplam 17 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatmanuraysima tarafından oluşturulan Kızlar en iyi korunma yöntemi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,538 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar en iyi korunma yöntemi?
Konbuyu başlatan Fatmanuraysima
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
En iyi korunma yöntemleri nelerdir kızlar birde sprial taktıran varmı acısı falan çok oluyor mu
Kuzum bende bu gebelikde sonra bilmiyorum nasıl korucam 🤦prezervativi coğu erkek kabul etmiyor spraldan ben korkuyorum geri çekilme kaldı onda da hamile kalanlar ay bilmiyorum ne yaparım bende vallah bu kadınların işi cok zor

Nisa Elanur

Kayıtlı Üye
rank
En iyi korunma yöntemleri nelerdir kızlar birde sprial taktıran varmı acısı falan çok oluyor mu
Doğum kontrol hapı ama aksatmayacaksın saati 1 gün almasan kalabilirsin kişiden kişiye değişir belki ama bu ben telefona ilaç saati diye alarm kurup öyle alıyordum ben ilaç bitince 1 hafta ara daha 8. Gün tekrar başlıyorsun bide 2 kutu alırsan biri çantanda dursun ki bi yere gittiğin zaman unutma diğer kutudanda içtiğini çıkar ki fazladan içme biraz meşakkatli ama idare edeceksin.

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Doğum kontrol hapı ama aksatmayacaksın saati 1 gün almasan kalabilirsin kişiden kişiye değişir belki ama bu ben telefona ilaç saati diye alarm kurup öyle alıyordum ben ilaç bitince 1 hafta ara daha 8. Gün tekrar başlıyorsun bide 2 kutu alırsan biri çantanda dursun ki bi yere gittiğin zaman unutma diğer kutudanda içtiğini çıkar ki fazladan içme biraz meşakkatli ama idare edeceksin.
Eski bir post kuzum

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
4 aydır sprial ile korunuyorum gayet iyi faydasını gördüm hiçbir ağrısı yok sadece takıldıktan sonra 1 hafta ağrı oluyor kanama oluyor bu da gayet normal karşılanıyor öyle aşırı aman amanlık bir ağrısı yok canım

Tüm sayfalar yüklendi.