Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar hepinizden özür dilerim gerçekten hiç birşey bildiğiniz gibi degil
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 289122" data-attributes="member: 3155"><p>Keşke özür dileyeceğine bu kadar iğrenç şeyleri yapmasaydın resmen bir insan bir günde o kadar sevildiği kişi tarafından nasıl soğur kanıtı oldun kendi adıma konuşayım o yaptığın ilk oyun resmen anneme anlatmıştım annem Sibel abla çok kötüymüş diye ağlayacak hale gelmiştim evin içinde her şeyi geçtim Kayra nın hakkını asla ama asla helal etmem. Burda herkes tarafından sevilen bir insannken 1 günde bütün sevgini, saygını mahvettin sen elinbe ne geçti ne kadar değer gördüğünü görmek mi istedin , bütün ilgiyi kende mi çekmek istedin zaten seviliyordun buna ne gerek vardı mesela. Kimden neden helallik istiyorsun onu da deseydin ya o kadar hamile ,lohusa insanın hakkına girdin biz affeysek sence rabbim seni affeder mi düşündürücü,o günahsız meleklerin hakkını ödeyebilir misin düşündürücü. Bildiğim tek bir ley var şu uygulmada sen böyle iğrenç bir şeyi 5 yaşında ki çocuğun yapmayacağı şeyi yaptığından beri senden nefret etmem... bana dm den de yazmışsın ama emin ol şu yazın hariç 2 kelime edecek kadar değerli bir insan değilsin .rabbim çocuklarına uzun ömürler versin Hakkımı da helal etmiyorum onu da sormuşsun çünkü Rabbimle hesaplaş.. o gün Belnay diye konuştuğum ilk gün senin Sibel abla olduğunu anlamıştım özür diler ve konuşursun diye beklerdim ama o günde 1 ton yalanla girdin sonra kayboldun yazık cidden...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 289122, member: 3155"] Keşke özür dileyeceğine bu kadar iğrenç şeyleri yapmasaydın resmen bir insan bir günde o kadar sevildiği kişi tarafından nasıl soğur kanıtı oldun kendi adıma konuşayım o yaptığın ilk oyun resmen anneme anlatmıştım annem Sibel abla çok kötüymüş diye ağlayacak hale gelmiştim evin içinde her şeyi geçtim Kayra nın hakkını asla ama asla helal etmem. Burda herkes tarafından sevilen bir insannken 1 günde bütün sevgini, saygını mahvettin sen elinbe ne geçti ne kadar değer gördüğünü görmek mi istedin , bütün ilgiyi kende mi çekmek istedin zaten seviliyordun buna ne gerek vardı mesela. Kimden neden helallik istiyorsun onu da deseydin ya o kadar hamile ,lohusa insanın hakkına girdin biz affeysek sence rabbim seni affeder mi düşündürücü,o günahsız meleklerin hakkını ödeyebilir misin düşündürücü. Bildiğim tek bir ley var şu uygulmada sen böyle iğrenç bir şeyi 5 yaşında ki çocuğun yapmayacağı şeyi yaptığından beri senden nefret etmem... bana dm den de yazmışsın ama emin ol şu yazın hariç 2 kelime edecek kadar değerli bir insan değilsin .rabbim çocuklarına uzun ömürler versin Hakkımı da helal etmiyorum onu da sormuşsun çünkü Rabbimle hesaplaş.. o gün Belnay diye konuştuğum ilk gün senin Sibel abla olduğunu anlamıştım özür diler ve konuşursun diye beklerdim ama o günde 1 ton yalanla girdin sonra kayboldun yazık cidden... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar hepinizden özür dilerim gerçekten hiç birşey bildiğiniz gibi degil