Kızlar Kızlar🌼

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Elmas🌼timur tarafından oluşturulan Kızlar Kızlar🌼 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,284 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlar Kızlar🌼
Konbuyu başlatan Elmas🌼timur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Benim için çok sıkıcı bir pazar oluyor olacak biliyorum 😂 sohbet edelim mi? Kimler hangi şehirin neresinde yaşıyor bana komşu varmı aranızda Ankara Sincan 12.cadde😌

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canim ben Azerbeycanliyim Amma rusiyda piter şeherinde kocamla birlikde yaşayiram
Ya neguzel bende başka bir ülkede yaşamak isterdim halada isterim😌 nasıl oralar tabi vatan gibi olmaz ama maddi boyutları geçim nasıl acaba?

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ya neguzel bende başka bir ülkede yaşamak isterdim halada isterim😌 nasıl oralar tabi vatan gibi olmaz ama maddi boyutları geçim nasıl acaba?
Canim Azerbaycanda geçim zor amma burda qayet guzel dolaniyoruz eşimin işi guzel sakin hayat suruyorum bawimda kaynana yok😆 olsa bele oni cok seviyorum hergun telefonla konusoyorum

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Konya akşehir canım 🤗
Konya akşehir canım 🤗
Neguzel 🌼
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ooo Van kahvaltısı meşhur ama hiç yemek nasib olmadı😌

Canim Azerbaycanda geçim zor amma burda qayet guzel dolaniyoruz eşimin işi guzel sakin hayat suruyorum bawimda kaynana yok😆 olsa bele oni cok seviyorum hergun telefonla konusoyorum
Bizde Ukrayna'ya yerleşmeyi düşündük eşimle Sırf Türkiye şartlarında birşey sahibi olmaz zor olduğu için ama cesaret edemedik. Siz düzeni tutturmussunuz neguzel😌

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Neguzel 🌼

Ooo Van kahvaltısı meşhur ama hiç yemek nasib olmadı😌

Bizde Ukrayna'ya yerleşmeyi düşündük eşimle Sırf Türkiye şartlarında birşey sahibi olmaz zor olduğu için ama cesaret edemedik. Siz düzeni tutturmussunuz neguzel😌
Canim kocam 13 ildi burda caliwiyo😃 benle internetde taniwdik sora bildiki cok yagin arazide imiwik anesini bize gonderdi sora özide Azerbaycana geldi 15 gunun icinde niwan dugun yapdik evlendik🤣 şimdin 7 aylilk evloyom

Tüm sayfalar yüklendi.