Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar kocama çok sinirliyim buaralar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Nisa16" data-source="post: 105308" data-attributes="member: 1677"><p>Çok şükür içkisi öğle karı kız davası yoktur gezmeyi de sevmez öyle aileyi alıp balık tutmaya goturuyum demez sadece kahvede takilmayi sever o zaten balık tutma ya gide bilmek için arabamizdayok buseverde onu bahane eder balık tutmaya götürmez çünkü hep arabamız yok diyiyor onu bahane edip hicbiyere götürmüyor yada bende gezmeyi sevmiyorum diyiyor hiç biyere goturmuyor</p><p>[automerge]1636625452[/automerge]</p><p>Alderim allir getir derim getirir gelgelelim şu kahve takıntısı olmasa bide bizimde arada gezdirse başka birsey istemem mesela kalk dondurma yemeye gidek derim o da derki gitmiyek ben alır eve getiririm ama maksat dondurma değil zaten beraber takılmak ama ailecek birseyler yapmak biraz dışarıda takılmak ama adam anlamiyor ki</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nisa16, post: 105308, member: 1677"] Çok şükür içkisi öğle karı kız davası yoktur gezmeyi de sevmez öyle aileyi alıp balık tutmaya goturuyum demez sadece kahvede takilmayi sever o zaten balık tutma ya gide bilmek için arabamizdayok buseverde onu bahane eder balık tutmaya götürmez çünkü hep arabamız yok diyiyor onu bahane edip hicbiyere götürmüyor yada bende gezmeyi sevmiyorum diyiyor hiç biyere goturmuyor [automerge]1636625452[/automerge] Alderim allir getir derim getirir gelgelelim şu kahve takıntısı olmasa bide bizimde arada gezdirse başka birsey istemem mesela kalk dondurma yemeye gidek derim o da derki gitmiyek ben alır eve getiririm ama maksat dondurma değil zaten beraber takılmak ama ailecek birseyler yapmak biraz dışarıda takılmak ama adam anlamiyor ki [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar kocama çok sinirliyim buaralar